-
-

Новини

Дата: від до Скинути

З Днем медичної сестри!

З Днем медичної сестри!

Щиро і сердечно вітаємо медичних сестер Зноб-Новгородської ОТГ з їх професійним святом! Насамперед, хочемо щиро подякувати всім вам за нелегку самовіддану працю, за терпіння, чуйність та уважне ставлення до пацієнтів, за милосердя та красу душі — і це є особливі цінності в наш непростий час, адже не лише медикаменти, а й чуйне та добре ставлення роблять дива в медицині. І саме ви — найперші помічники лікарів. Щастя всім та добра, миру і злагоди, успіхів!

09:03 12.05.2018

НА СУМЩИНІ ПІДТРИМУЮТЬ РОЗВИТОК ОРГАНІЧНОГО ВИРОБНИЦТВА

НА СУМЩИНІ ПІДТРИМУЮТЬ РОЗВИТОК ОРГАНІЧНОГО ВИРОБНИЦТВА

    Одним із пріоритетних напрямків розвитку Сумщини є сприяння збільшенню обсягів виробництва органічної продукції та забезпечення потреб споживачів у якісних та екологічно чистих продуктах харчування.

14:07 11.05.2018

Життя Зноб-Новгородської об’єднаної територіальної громади

Життя Зноб-Новгородської об’єднаної територіальної громади

     Життя Зноб-Новгородської об’єднаної територіальної громади, до складу якої входять села: Кривоносівка, Боровичі, Таборище, Хильчичі, Кренидівка, Василівське, Кім, Мефедівка, Українське, Червоне, Голубівка, Лісне, Заріччя, Поліське, Зноб-Трубчевська, Карпеченкове, Кудоярове, Любахове, Улиця, Стягайлівка, Люте, Кустине, Нововасилівка, Очкине, Журавка, Красноярське та селище Зноб-Новгородське.  

11:01 11.05.2018

«Я МАЮ ПРАВО!»

«Я МАЮ ПРАВО!»

     Юстиція Сумщини продовжує реалізувати головне завдання загальнонаціонального проекту «Я МАЮ ПРАВО!» і забезпечувати доступ до правової інформації – від району до району працюють спільні мобільні групи головного  управління юстиції та системи безоплатної вторинної правової допомоги.

16:53 10.05.2018

Павло Петренко:

Павло Петренко:

     Доброго дня! Через проведення бойових дій у нашому рідному місті, нам з родиною довелося виїхати з Луганської області. Чоловік знайшов роботу, однак зарплата невелика. Я через хворобу не можу допомогти йому забезпечити сім’ю. Ми чули, що переселенці можуть отримати одноразову грошову допомогу. Скажіть будь-ласка, чи це правда, і що  нам потрібно аби отримати таку допомогу?

16:51 10.05.2018

АЛІМЕНТИ: ЯК ОТРИМАТИ?

АЛІМЕНТИ: ЯК ОТРИМАТИ?

Павле Дмитровичу, вирішили з чоловіком розлучитися. Маємо двох діток. Скажіть, для того, щоб я могла отримувати аліменти на дітей, треба звертатися до суду, чи можна якось визначитися без цього?

16:47 10.05.2018

Інформація

Інформація

     Перехід на ринкові ціни при оплаті енергоносії призвів до подорожчання комунальних послуг для громадян. Аби згладити негативний вплив цього процесу на простих українців, минулим Урядом було запущено один із найбільших за всю історію соціальних проектів Уряду – систему субсидій при сплаті комунальних платежів.

16:43 10.05.2018

День пам’яті та примирення і 73-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

День пам’яті та примирення і 73-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

     День Перемоги назавжди залишиться днем нашого національного тріумфу, символом героїчного минулого, величі духу і братства народів. Стійкість, мужність і самовідданість старшого покоління на полях битв і на трудовому фронті в ім'я перемоги над фашизмом – істинний приклад патріотизму для нащадків.

14:56 10.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь