A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Новини

Дата: від до Скинути

Звернення голови селищної ради до Дня пам'яті та примирення.

Звернення голови селищної ради до Дня пам'яті та примирення.

Шановні жителі громади! 8 травня ми відзначаємо День пам'яті та примирення, День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! Ця перемога дісталася нечувано дорогою ціною – ціною мільйонів життів наших співвітчизників. У ці дні ми віддаємо шану всім тим, хто у жорстокій битві виборював нашу свободу, хто захищав рідну українську землю від нацизму. Нехай нашими неперехідними духовними цінностями, нашими найвищими чеснотами стануть священна пам'ять і глибока повага до тих, хто пройшов страшну і сувору школу війни, хто у повоєнні роки відбудовував зруйновані міста та села, хто і сьогодні є для нас прикладом любові до Батьківщини, зразком витримки, мудрості й терпіння, щирої віри у щасливе майбутнє нашої незалежної держави. Ми з вдячністю згадуємо тих, хто віддав власне життя за щасливе майбутнє своїх нащадків. На жаль так сталося, що цю знаменну дату ми зустрічаємо зі зброєю в руках. Подвиг ветеранів додає нам сил та наснаги у нинішній боротьбі за свободу, незалежність та суверенітет України. Ми на своїй землі, правда за нами – тож ми знову здобудемо перемогу в ім'я європейського майбутнього рідної Батьківщини. Нинішні захисники України стали гідними спадкоємцями слави воїнів - визволителів. Для них найвищим законом буття є і залишиться захист рідної Вітчизни, її свободи і незалежності. Ми пам'ятаємо, якою страшною трагедією для українців була Друга світова війна. Ми пам'ятаємо, що агресора зупинили спільними зусиллями об'єднані нації. Ми пам'ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам'ять робить нас сильнішими. Вона — запорука неминучості нашої перемоги сьогодні. Дорогі ветерани України! Для мене велика честь засвідчити вам свою повагу і любов та висловити глибоку вдячність. Сердечно бажаю кожному миру і злагоди, доброго здоров'я, щасливих і довгих літ життя, добробуту і благополуччя кожній родині. Щиро, голова селищної ради Петро Гончаров.

11:30 08.05.2023

Шосткинський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги шукає параюристів безоплатної правової допомоги.

Шосткинський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги шукає параюристів безоплатної правової допомоги.

Система надання безоплатної правової допомоги (БПД) запрошує до співпраці активістів, що бажають розвиватися та допомагати жителям свого регіону дізнаватися більше про їхні права.

09:29 28.04.2023

Про проведення опитування серед потерпілих від війни.

Про проведення опитування серед потерпілих від війни.

Громадська організація «Вектор прав людини» з 17 січня до 5 лютого 2023 року провела опитування щодо надання психологічної та правової допомоги потерпілим від війни онлайн після повномасштабного вторгнення РФ на територію України.

10:44 27.04.2023

ДО 37 РІЧНИЦІ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ ТРАГЕДІЇ.

ДО 37 РІЧНИЦІ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ ТРАГЕДІЇ.

26 квітня – є днем пам'яті про найбільшу техногенну катастрофу та вшанування героїзму пожежників, експлуатаційного персоналу ЧАЕС, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків, добровольців, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

09:15 25.04.2023

Гуманітарна допомога Фондом Міжнародної Солідарності. Ще одна, вдячні їм за це!

Гуманітарна допомога Фондом Міжнародної Солідарності. Ще одна, вдячні їм за це!

Зноб-Новгородська селищна рада повторно вдячна Фонду Міжнародної Солідарності за надану гуманітарну допомогу: Шкарпетки зимові - 96 пар вартістю 1080,96 злотих, Спальні мішки - 20 шт. вартістю 2706,00 злотих, Генератори 3 кВт - 10 шт. вартістю 17200,00 злотих Фонд Mіжнародної Солідарності (Республіка Польща) у партнерстві з BGK (Банк Господарства Крайового) та Європейською комісією закуповує і доставляє гуманітарну допомогу для територіальних громад та органів місцевого самоврядування, які є жертвами російської агресії проти України та/або допомагають внутрішньо переміщеним особам. Дану допомогу буде надана постраждалим від обстрілів та потребуючим у пезперервному електроживленні як физичним так і юридичним особам.

14:11 14.04.2023

Гуманітарна допомога Фондом Міжнародної Солідарності

Гуманітарна допомога Фондом Міжнародної Солідарності

Зноб-Новгородська селищна рада вдячна Фонду Міжнародної Солідарності за надану гуманітарну допомогу: Генератори 5.5 кВт - 1 шт. вартістю 3357,90 злотих,  Генератори 8 кВт 3-ф - 1 шт. вартістю 4784,70 злотих.  Проект співфінансується в рамках польського співробітництва з розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща. Дану допомогу буде надана постраждалим від обстрілів та потребуючим у пезперервному електроживленні як физичним так і юридичним особам.

13:59 14.04.2023

Обережно! Крихкий лід!

Обережно! Крихкий лід!

Ранньої весни крига під дією сонця і талої води стає пористою і слабкою. Тож існує небезпека провалитися під неї. Щоб ні з ким не трапилося лиха, потрібно обережно поводитись на льоду. Найбільш небезпечна крига – перша та остання, адже така крига ще надзвичайно тонка, неміцна і не витримує маси навіть маленької дитини.

11:19 22.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь