A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Новини

Дата: від до Скинути

Як на Сумщині відбувається набір у штурмові бригади «Гвардії наступу»?

Як на Сумщині відбувається набір у штурмові бригади «Гвардії наступу»?

Т.в.о голови Сумської ОВА Тарас Савченко разом із Сумським міським головою Олександром Лисенком, керівництвом Нацполіції, Нацгвардії та представником 5 прикордонного загону Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України проінспектували хід проведення національної кампанії  «Гвардія Наступу» в Центрі надання адміністративних послуг в м. Суми.

10:11 07.02.2023

Служба 101!

Служба 101!

01 лютого 2023 року о 01 год. 50 хв. на пункт зв’язку 11 Державної пожежно-рятувальної частини (м. С-Буда) надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку. По прибуттю на місце пожежі працівниками пожежної частини було встановлено, що горіння відбувається по всій площі житлового будинку та всередині можливо знаходяться люди. Після ліквідації пожежі тривали довгі пошуки потерпілих, яких потім знайшли в середині житлового будинку без ознак життя. При з’ясуванні обставин пожежі було встановлено, що дверцята печі, якою потерпілі користувалися для обігріву житлового будинку часто були відчинені, до того ж господар мав вади зору. На підлозі з горючих матеріалів під топковими дверцятами (топковим отвором) відсутній металевий лист розміром 0,7х0,5 м тому ймовірно, що потерпілі розпалили піч та заснули, що й привело до виникнення пожежі та його загибелі.

08:43 06.02.2023

Гвардія наступу на Сумщині: набір в штурмові бригади здійснюватиметься в 6 ЦНАПах області. 

Гвардія наступу на Сумщині: набір в штурмові бригади здійснюватиметься в 6 ЦНАПах області. 

Жителі області, які бажають добровільно долучитися до однієї з 8 штурмових бригад, що формуються, можуть це зробити у центрах надання адміністративних послуг в Сумах, Білопіллі, Ромнах, Шостці, Охтирці та Конотопі.

10:06 03.02.2023

На Сумщині стартує національна кампанія «Гвардія Наступу»

На Сумщині стартує національна кампанія «Гвардія Наступу»

Як повідомив під час брифінгу т.в.о. голови Сумської ОВА Тарас Савченко, Україна готується остаточно вигнати окупантів зі своєї території. Тому Міністерство внутрішніх справ України оголошує про формування кількох додаткових 8 штурмових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. Вони мають посилити наші сили під час майбутнього нашого наступу. 

09:54 03.02.2023

Долучайся до стрілецького батальйону!

Долучайся до стрілецького батальйону!

З кожним днем героїчного опору російській навалі Україна змінює ставлення до себе і дивує світ. Ми виборюємо для своєї країни майбутнє, яке насправді заслуговуємо. Сьогодні ми будемо сильнішими, адже тисячі людей приєднуються до лав Збройних Сил України та Сил територіальної оборони.

09:52 02.02.2023

Щиро дякуємо!

Щиро дякуємо!

Адміністрація КНП «Зноб-Новгородська АЗПСМ» хоче виразити щиру подяку нашим захисникам, нашим військовослужбовцям.

09:50 01.02.2023

Щодо вакцинації дітей.

Щодо вакцинації дітей.

Міністерство охорони здоров'я своїм наказом дозволило робити другу бустерну дозу всім охочим, а також вакцинувати від коронавірусу дітей віком 5-11 років. Щоб якомога більше людей могли захистити себе від госпіталізації та смерті внаслідок COVID-19, дозволено другу дозу всім охочим, проте особливо радимо її робити людям із хронічними захворюванням та людям віком 60+.

09:47 01.02.2023

Інформаційні матеріали до річниці бою під Крутами

Інформаційні матеріали до річниці бою під Крутами

29 січня в Україні відзначають річницю бою під Крутами, який для Українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність, прикладом для сучасних захисників України, як успішно боротися проти численного ворога.

09:41 29.01.2023

Добро!

Добро!

Прохання хлопців виконали: акумулятор купили і передали.  Дякуємо небайдужим мешканцям громади с. Стягайлівка та смт Зноб-Новгородське. Разом до перемоги!

10:39 27.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь