A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Новини

Дата: від до Скинути

Представники ДСНС нагадують громадянам порядок дій у разі виявлення вибухонебезпечних предметів

Представники ДСНС нагадують громадянам порядок дій у разі виявлення вибухонебезпечних предметів

Вибухонебезпечні предмети забрали і скалічили безліч людських життів. Основною причиною нещасних випадків є грубе порушення елементарних правил безпеки: спроби взяти в руки, пересунути або розібрати предмет, биття по ньому, кидання у відкритий вогонь або у воду. Знання заходів безпеки допоможе уникнути загрози та врятувати життя. Так, фахівці Шосткинського районного управління Головного управління ДСНС України у Сумській області продовжують проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо правил поведінки в разі виявлення вибухонебезпечного предмету.

11:32 14.09.2022

Куди звернутись у випадку потрапляння в ситуацію торгівлі людьми, перші кроки

Куди звернутись у випадку потрапляння в ситуацію торгівлі людьми, перші кроки

 Міністерство соціальної політики України, як національний координатор у сфері протидії торгівлі людьми звертає увагу, що ТОРГІВЛЯ ЛЮДЬМИ — ЦЕ СУЧАСНЕ РАБСТВО! Свобода людини є однією з головних цінностей сучасного цивілізованого суспільства, а забезпечення недоторканності свободи особи – однією з головних функцій держави. Якщо:  Вас силою примушували працювати;  Вам не виплатили обіцяної заробітної плати;  у Вас відібрали паспорт чи інші документи;  Вас насильно утримували, контролювали;  Вам погрожували, шантажували;  Вас змушували до жебрацтва;  Вас втягнули у проституцію, порнобізнес;  Ви стикнулись з обманом, насильством ВИ СТАЛИ ЖЕРТВОЮ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ.  В такому випадку необхідно звернутися за місцем перебування до місцевої держадміністрації та правоохоронних органів або зателефонувати на цілодобову „гарячу лінію” за телефонним номером 15-47. 

10:30 14.09.2022

ЦЕ ПОВІДОМЛЕННЯ СТОСУЄТЬСЯ УСІХ МЕШКАНЦІВ НАШОЇ ГРОМАДИ!

ЦЕ ПОВІДОМЛЕННЯ СТОСУЄТЬСЯ УСІХ МЕШКАНЦІВ НАШОЇ ГРОМАДИ!

Люди продовжують палити зібрані купи листя та сміття, а це лише початок осіннього періоду! Варто зазначити, що при спалюванні руйнується ґрунтовий покрив і всі поживні речовини, які є в ґрунті. До всього, спалювання трави й листя збільшує промерзання ґрунту у 2-4 рази. Спалювання загрожує не лише довкіллю, а й життю та здоров’ю людей, які можуть загинути внаслідок степових чи лісових пожеж.

16:16 13.09.2022

Як головам громад та місцевим радам комунікувати під час війни: 7 порад від експерта з комунікацій

Як головам громад та місцевим радам комунікувати під час війни: 7 порад від експерта з комунікацій

  У кризових ситуаціях місцева влада стає важливим помічником для людей: від неї очікують перевірених новин та інформації, що й коли робити. Натомість органам самоврядування треба максимально організувати людей. Це значною мірою залежить від комунікацій між громадою та місцевим керівництвом — наскільки мешканці довіряють і розуміють, що їм хочуть донести.

11:15 12.09.2022

СПОРТИВНИЙ ЗАХІД ДО ДНЯ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ

СПОРТИВНИЙ ЗАХІД ДО ДНЯ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ

  Всім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я. А кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Важливість та популярність спорту цілком виправдана. Адже спорт - це не тільки самоорганізація і дисципліна, здоров’я і молодість, елемент культури й стиль життя - це саме життя, рух вперед!

10:15 12.09.2022

ЯК ЗАХИСТИТИСЯ ВІД КОРОНАВІРУСУ!

ЯК ЗАХИСТИТИСЯ ВІД КОРОНАВІРУСУ!

  Коронавірус — це гостре вірусне захворювання, що характеризується переважним ураженням дихальної системи та шлунково-кишкового тракту. Коронавірус є зоонозною інфекцією за походженням. Одним з найнадійніших способів захисту від інфекційних захворювань, що створюють загрозу для життя є вакцинація. Усі люди старші 18 років мають отримати базовий курс імунізації двома дозами вакцини від COVID-19 (зараз в Україні наявні Pfizer-BioNTech та CoronaVac/Sinovac Biotech) або ж однією дозою вакцини Janssen (Jcovden). Бустерне щеплення можуть зробити усі люди старші 18 років, які отримали базовий курс вакцинації понад 6 місяців тому. На сьогодні, у Зноб-Новгородській громаді працює пункт вакцинації: у смт Зноб-Новгородське, по вул. Шкільна, 17. В наявності у пункті вакцина CoronaVac та Janssen. Охочих пройти курс вакцинації або зробити бустерну дозу, запрошуємо з понеділка по п’ятницю до пункту вакцинації (9:00-15:00 год.). Телефон для довідок: 0501669217

09:42 12.09.2022

УВАГА! ВСТАНОВЛЕНО ЗАБОРОНУ НА ЛОВ РАКІВ!

УВАГА! ВСТАНОВЛЕНО ЗАБОРОНУ НА ЛОВ РАКІВ!

    З метою збереження та охорони популяції раків в Україні діє літньо-осіння заборона на вилов цих річкових мешканців. На Сумщині встановлено термін заборони на лов річкових раків у період другої линьки з 15 серпня до 30 вересня.

17:09 08.09.2022

Електронні підручники для навчання в умовах воєнного стану розміщено у вільному доступі

Електронні підручники для навчання в умовах воєнного стану розміщено у вільному доступі

МОН повідомляє, що на порталі Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» розміщено електронну бібліотеку, яка налічує 1 335 підручників і посібників. Зокрема, електронні версії підручників для закладів загальної середньої освіти з 1-го до 11-го класу з усіх предметів, різних видань, для корінних народів, національних меншин та осіб з особливими освітніми потребами тощо.

15:00 07.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь