A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Новини

Дата: від до Скинути

Поліцейський офіцер громади інформує

Поліцейський офіцер громади інформує

З метою профілактики дотримання правил дорожнього руху на території Зноб - Новгородської громади проходять щоденні відпрацювання, першочерговою ціллю яких є виявлення правопорушеннь, що загрожують життю та здоров’ю населення.

08:49 25.05.2022

ДСНС України  інформує:

ДСНС України  інформує:

Вогнеборці нагадують, що в Україні триває пожежонебезпечний період, а також закликають громадян не відвідувати природні екосистеми через небезпеку натрапити на вибухонебезпечні предмети! Від зухвалого вторгнення російських орків на українську землю страждають і люди, і природні екосистеми. Унаслідок ворожих обстрілів у лісах та на відкритих територіях виникають пожежі, гасіння яких ускладнюється через бойові дії, наявність непідірваних боєприпасів та мінування ділянок лісу. Попри це рятувальники мужньо виконують професійний обов'язок та гідно несуть службу на своєму фронті!

10:51 23.05.2022

До уваги жителів громади!

До уваги жителів громади!

21 травня, поліцейські Зноб-Новгородської громади, які несуть службу майже на кордоні з агресором отримали засоби індивідуального захисту та аптечки, які укомплектовані за переліком збройних сил України.

08:55 23.05.2022

До уваги жителів громади!

До уваги жителів громади!

10 травня до гуманітарного штабу Зноб-Новгородської селищної ради, за сприянням Сумська обласна військова адміністрація та Шосткинська районна військова адміністрація надійшла допомога у вигляді дитячих(з 3-х місяців) та підліткових речей, а також антисептики.

10:15 11.05.2022

Пам'ятка з інформацією щодо дій людини, яка пережила сексуальне насильство під час війни

Пам'ятка з інформацією щодо дій людини, яка пережила сексуальне насильство під час війни

До вашої уваги Пам’ятка з інформацією щодо дій людини, яка пережила сексуальне насильство під час війни, стала свідком цього воєнного злочину, або вам довірилася людина, яка через це пройшла.

11:58 04.05.2022

До Зноб-Новгородської громади надійшла гуманітарна допомога

До Зноб-Новгородської громади надійшла гуманітарна допомога

4 травня до гуманітарного штабу Зноб-Новгородської селищної ради, за сприянням Сумська обласна військова адміністрація та Шосткинська районна військова адміністрація надійшла допомога у вигляді засобів гігієни (жіночі прокладки, памперси (розмір: 3, 4, 5, 6), паштету, печива.

08:27 04.05.2022

Робота в закладах комунального закладу «Зноб-Новгородська Публічна бібліотека»

Робота в закладах комунального закладу «Зноб-Новгородська Публічна бібліотека»

Мистецтво - це не тільки невидимий місток, що поєднує реальність і світ фантазій, а й справжні ліки проти душевних ран. Їх українці отримали так багато, що годі й полічити. Тому діячі мистецтв готові працювати нон-стоп аби полегшити страждання людей від пережитих жахіть війни, подарувати позитивні емоції дорослим та дітям, а також відродити надію та віру в краще майбутнє. Культура читання - це м’яка сила. Вона здатна повернути українців до нормального життя в новій воєнній реальності.

08:35 29.04.2022

28 квітня - Всесвітній день охорони праці

28 квітня - Всесвітній день охорони праці

28 квітня в Україні відзначають Всесвітній день охорони праці. Його запроваджено з метою привернення уваги суспільства, органів державної влади, суб’єктів господарювання до питань охорони праці, запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням в Україні. Девіз Всесвітнього дня безпеки та здоров’я на роботі — 2022: «Формуємо разом позитивну культуру безпеки та здоров’я».

08:14 28.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь