A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

ЮСТИЦІЯ СУМЩИНИ

МІН’ЮСТ ВИПУСТИВ ВІДЕОРОЛИК ПРО ПОРЯДОК ЗМІНИ ЦІЛЬОВОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ

Міністерство юстиції України разом з Онлайн-будинком юстиції за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» в межах проекту «Я МАЮ ПРАВО!» презентувало інформаційно-навчальний відеоролик із серії «Знай своє право на землю» про  порядок зміни цільового призначення та реєстрація прав на земельні ділянки.

10:26:39 16.10.2018

МАЙНО ТА АВТО – В РАХУНОК АЛІМЕНТНОГО БОРГУ

Трьом своїм дітям батько з Конотопа заборгував майже 300 тисяч гривень. Після чергового діалогу з державними виконавцями, які повідомили про санкції ІІ пакету закону #ЧужихДітейНеБуває, чоловік зрозумів, що подальше зволікання приведе до збільшення суми боргу, адже штрафи за невчасну сплату невідворотно зростатимуть. Рішення батька було таким: він передав у власність своїй колишній дружині частину будівель двох магазинів та легковий автомобіль, чим і розрахувався з заборгованістю зі сплати аліментів на утримання трьох дітей у повному розмірі.

15:36:49 09.10.2018

ДОВЕЛОСЯ СПЛАТИТИ АЛІМЕНТІВ НА 30 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ БІЛЬШЕ

Батько двох дітей, сумчанин Олег понад 3 роки ухилявся від сплати аліментів. Але борги нікуди не зникали і сума боргу становила вже майже 62 тисячі гривень. Чоловік не подумав про те, що сила закону #ЧужихДітейНеБуває вплине на нього. Більше того, ІІ пакет цього закону передбачає ще й фінансові санкції за невчасну сплату аліментів.

13:28:19 09.10.2018

У ЦЕНТРІ УВАГИ – КОНКРЕТНІ ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ

Конкретна ситуація стала приводом для позачергового засідання оперативного штабу із забезпечення захисту прав і свобод власників земель чи збіжжя. Його очільник – голова Сумської обласної державної адміністрації Микола Клочко, та члени штабу: керівники юстиції Сумщини, правоохоронних органів, управління Держгеокадастру розглядали звернення, що стосується відновлення прав на земельну ділянку ТОВ «Міжрегіональний центр фондових технологій». 

09:27:13 08.10.2018

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ У КОНКУРСІ ТВОРЧИХ РОБІТ «ПОРТРЕТ ВИКОНАВЦЯ ОЧИМА СУЧАСНОЇ МОЛОДІ»

Головне територіальне управління юстиції у Сумській області оголошує про старт обласного етапу Всеукраїнського конкурсу творчих робіт «Портрет виконавця очима сучасної молоді» (далі – Конкурс), який проводиться Міністерством юстиції України з метою ознайомлення школярів та студентів з професією державного (приватного) виконавця та її популяризації серед молоді.

09:21:58 08.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь