A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

ЮСТИЦІЯ СУМЩИНИ

75 ТИСЯЧ – І АЛІМЕНТІВ ЯК І НЕ БУЛО

Прикладом для наслідування всім боржникам зі сплати аліментів став батько з Липоводолинського району, який щомісячно сплачував аліменти. Проте розуміючи, що цих коштів не достатньо для життя і навчання доньки, виконав свій батьківський обов’язок та сплатив 75 тисяч гривень в рахунок погашення аліментів, мотивуючи свій вчинок тим, що донька навчається в коледжі та потребує матеріального забезпечення. В свою чергу вдячна стягувачка відмовилася від подальшого стягнення аліментів та написала заяву до органів юстиції про повернення виконавчого документу без виконання.

07:58:09 11.09.2018

ПРАВОВА ДОПОМОГА ДЛЯ ЖИТЕЛІВ СІЛ ОХТИРСЬКОГО РАЙОНУ

Юстиція Сумщини продовжує працювати, охоплюючи правовою допомогою усю область. Сьогодні робоча мобільна група у складі фахівців юстиції Сумщини та центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги здійснила виїзд до сіл Олешня та Стара Іванівка Охтирського району.

16:56:05 06.09.2018

ШТАБ ЩОДО ПРОТИДІЇ АГРАРНОМУ РЕЙДЕРСТВУ ПРАЦЮЄ

На черговому засіданні оперативного штабу із забезпечення захисту прав і свобод власників земель чи збіжжя під головуванням голови Сумської обласної державної адміністрації Миколи Клочка, розглянуто актуальні питання діяльності. 

09:51:41 05.09.2018

УРОКИ ПРАВА – БІЛЬШЕ, НІЖ ШКІЛЬНА ДИСЦИПЛІНА

Яскравими логотипами «Я МАЮ ПРАВО!» розцвіли шкільні класи в перші дні навчального року. Це фахівці юстиції Сумщини прийшли до дітлахів, щоб провести перші уроки – уроки правових знань. Це справді, більше ніж уроки, адже правом тримається держава, правова країна має успішні перспективи заради кожного громадянина.

08:14:14 05.09.2018

ЮСТИЦІЯ СУМЩИНИ: ТРУДОВІ КОШТИ СТЯГНУТО

Рішення суду, що вступили у законну силу, є обов’язковими для виконання. Це повинні чітко розуміти  суб’єкти господарювання, щоб не доводити ситуацію до загострення і примусових заходів.

08:12:57 05.09.2018

«ПРОЗРІННЯ» ДЛЯ НЕДОБРОСОВІСНИХ БАТЬКІВ НЕМИНУЧЕ

Кожного дня державні виконавці Сумщини вражають сумами стягнутих боргів по аліментах, що їх батьки роками накопичували перед своїми дітьми. Так, на Путивльщині, тільки завдяки списанню коштів з арештованого рахунку батька, дитина змогла отримати більше 10 тисяч гривень аліментів.

08:12:20 05.09.2018

ЕКОНОМІЯ НА ВЛАСНІЙ ДИТИНІ НЕ ПРОБАЧАЄТЬСЯ!

На Охтирщині безвідповідальний батько тривалий час проживав за кордоном, на утримання власної дитини, починаючи з 2008 року, він сплачував кошти у мізерному розмірі, в результаті чого виникла заборгованість понад 32 тисячі гривень.

16:17:25 04.09.2018

ЮСТИЦІЯ ГЛУХІВЩИНИ – ЩЕ П`ЯТЬ ПОЗИТИВНИХ РЕЗУЛЬТАТІВ НА КОРИСТЬ ДІТЕЙ

Від п’яти до двадцяти восьми тисяч гривень сплачених дітям аліментів – такими були результати діяльності державних виконавців Глухівщини в останні дні літа. Отримавши постанови про обмеження, з якими прийшло розуміння, що невиплачені аліменти – справа серйозна, напередодні навчального року ще 5 батьків повністю розрахувалися з боргами по аліментах.

16:16:38 04.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь