A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Новини

Дата: від до Скинути

«Рідне село – колиска мого дитинства»!!!

«Рідне село – колиска мого дитинства»!!!

Села, як і люди, мають свої біографії. І у кожного вона своя – неповторна. Тільки в селі  людина може так тісно спілкуватися з природою, розуміти її душею і серцем, милуватися її неповторною красою. Наше рідне село є для нас маленькою Батьківщиною. В кожного є своя хата, своя стежина, яка веде нас в далекий непізнаний світ.

16:02 08.10.2019

Святковий концерт до дня вчителя!

Святковий концерт до дня вчителя!

   Прекрасною осінньою порою приходить до нас свято працівників освіти. У народі кажуть, що письменник живе у своїх книжках, художник – у своїх картинах, а вчитель – у думках і справах учнів. Кожна людина все життя із почуттям вдячності згадує рідну школу та вчителів. Мудрим, далекоглядним, самовідданим, терплячим, лагідним і суворим – був присвячений святковий тематичний концерт «Для тих, чия професія від Бога!», який відбувся 4 жовтня у КЗК «Зноб-Новгородський ЦКіД». Традиційно на початку свята відбулося нагородження визначних робітників галузі освіти, працівники отримали подяки  від народного депутата України А. Деркача, голови Зноб-Новгородської селищної ради та начальника відділу освіти молоді та спорту.  Надалі вже зі сцени звучали вітання і від учнів, і дорослих, народного ансамблю «Вербиченька», і солістів Журавської школи, і солістів центру культури. Теплі аплодисменти отримали виступаючі. Думаю, що гарний настрій отримали всі. 

13:20 07.10.2019

Відвідали літніх людей в хоспісному відділенні Зноб-Новгородської лікарні

Відвідали літніх людей в хоспісному відділенні Зноб-Новгородської лікарні

  З нагоди відзначення Дня людей похилого віку директор КЗ "Зноб-Новгородський Центр надання соціальних послуг" Тетяна Кухта та директор КЗ «Зноб-Новгородська Публічна бібліотека» Олена Тітенко 1 жовтня з гостинцями і теплими словами відвідали одиноких літніх людей Зноб-Новгородського хоспісного відділення. Привітавши людей поважного віку зі святом побажали, насамперед, здоров’я, людської уваги, довгих років життя, мирного неба і більше щасливих миттєвостей!

11:48 02.10.2019

Організація літнього оздоровлення дітей дошкільного віку

Організація літнього оздоровлення дітей дошкільного віку

    Протягом оздоровчого періоду з червня по серпень 2019 року в Зноб–Новгородському дошкільному закладі було оздоровлено 84 дитини. Весь колектив працював творчо і відповідально. Для цього була проведена велика господарська робота. Підремонтували та пофарбували обладнання на ігрових майданчиках, на клумбах висадили квіти, на городі посадили огірки, картоплю, капусту, моркву, буряк столовий, зелень. На зиму завгосп Сенченко Л.М. з працівниками засолили огірки та щавель. 

11:00 02.10.2019

"ШКІРЯНИЙ М'ЯЧ"

"ШКІРЯНИЙ М'ЯЧ"

  27.09.2019 у с. Очкине, на стадіоні «Десна» відбулися змагання з футболу серед юнаків на призи клубу «Шкіряний м’яч», які проводяться під патронатом Міністерства освіти і науки України, Міністерства молоді та спорту України, Федерації футболу України та Асоціації аматорського футболу України. 

10:10 02.10.2019

"ЗІГРІЙМО СЕРЦЕ ДОБРОТОЮ"

"ЗІГРІЙМО СЕРЦЕ ДОБРОТОЮ"

         КЗК «Зноб-Новгородський Центр культури і дозвілля» за підтримки КЗ «Зноб-Новгородський Центр надання соціальних послуг», разом з усією міжнародною спільнотою, сьогодні, напередодні Міжнародного свята людей похилого віку, відзначали свято праці, свято долі, свято життя .

15:47 27.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь