A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Новини

Дата: від до Скинути

ДЕНЬ СЕЛА в с. Мефедівка - свято, яке запам'ятається надовго!

ДЕНЬ СЕЛА в с. Мефедівка - свято, яке запам'ятається надовго!

 Кожен населений пункт нашої громади має свою історію, традиції та надбання, видатних та працьовитих людей. Гарною нагодою згадати минувшину, вшанувати поважних людей, розповісти про здобутки є відзначення Дня села.

13:25 02.12.2019

Дифтерія: в чому небезпека і як захистити себе?

Дифтерія: в чому небезпека і як захистити себе?

   Цього року в Україні було зафіксовано 20 випадків дифтерії, з них  - 18 у жовтні місяці. 5 хворих з діагнозом “дифтерія” зареєстровано у Закарпатській області, 2 випадки в Києві та 1 випадок в Тернопільській області. Ще 10 осіб в Закарпатській області є носіями інфекції.

09:02 02.12.2019

Спогади про золотокосу осінь… Як у садочку «Казка» свято Осені зустрічали

Спогади про золотокосу осінь… Як у садочку «Казка» свято Осені зустрічали

   Закінчується золота пора осінь і в комунальному закладі ДНЗ «Казка» закінчилося свято Осені. Протягом трьох місяців щедра Осінь розважала малят цікавими іграми і загадками, веселими піснями і запальними танцями, а також частувала своїми дарами – смачними яблуками. Чаклунку Осінь восхваляли та возвеличували вихованці садочку, щоб вона була ще щедріша до всіх людей.

10:18 29.11.2019

Вітали довгожителя с. Лісне

Вітали довгожителя с. Лісне

25 листопада житель села Лісне Бор Микола Семенович святкував  92 роки з Дня народження. Іменинника прийшли привітати: голова Зноб-Новгородської селищної ради Гончаров П.В., в.о. старости Білоус Р.В., голова ветеранської організації Нечволод С.С., директор центру соціальних послуг Кухта Т.М., рідні та близькі.

15:26 26.11.2019

Бюджети 806 ОТГ. Рейтинг за 9 місяців 2019 року

Бюджети 806 ОТГ. Рейтинг за 9 місяців 2019 року

  Рівень фінансової забезпеченості об’єднаних громад і надалі залишається одним із головних аспектів у питаннях визначення їх спроможності забезпечувати виконання тих завдань і функцій, якими вони наділені. Безумовно, спроможність громади вимірюється багатьма чинниками та параметрами, однак фундаментальним компонентом її життєдіяльності є фінансові ресурси. Ефективність виконання місцевими органами влади децентралізованих функцій, серед іншого, залежить від обсягів отримуваних на відповідній території доходів або від суми коштів, що надається центральною владою на виконання делегованих повноважень.  

14:32 26.11.2019

"Пам'ятаємо кожне зерня 33-го"

"Пам'ятаємо кожне зерня 33-го"

   23 листопада  вся країна вшановувала пам’ять  жертв Голодомору 1932-1933 років. Це страшна трагедія в історії нашої держави, яка забрала життя мільйонів людей. Невідома навіть точна цифра померлих. Щоб не повторилися такі події, ми повинні знати і пам’ятати про них.

13:08 26.11.2019

Відділ у Середино-Будському районі Головного управління Держгеокадастру у Сумській області доводе до відома мешканців Середино-Будського району

Відділ у Середино-Будському районі Головного управління Держгеокадастру у Сумській області доводе до відома мешканців Середино-Будського району

На сьогодні система Державного земельного кадастру, побудована з використанням сучасних інформаційних технологій, надає можливість за рахунок користування відомостями про об’єкти кадастру, що відображені на цифровій картографічній основі, оперативно отримувати необхідну інформацію про землі та земельні ділянки на всій території України. Завдяки використанню можливостей Інтернет-сервісів сьогодні є можливість зручного та оперативного користування відомостями автоматизованої системи Державного земельного кадастру широким колом користувачів.

10:08 25.11.2019

ВІДПОВІДЬ НА ЕЛЕКТРОННУ ПЕТИЦІЮ   « РЕМОНТ АВТОМОБІЛЬНОЇ ДОРОГИ ЗНОБ-НОВГОРОДСЬКЕ – ШОСТКА»

ВІДПОВІДЬ НА ЕЛЕКТРОННУ ПЕТИЦІЮ « РЕМОНТ АВТОМОБІЛЬНОЇ ДОРОГИ ЗНОБ-НОВГОРОДСЬКЕ – ШОСТКА»

      Зноб-Новгородською селищною радою опрацьовано електронну петицію «Ремонт автомобільної дороги Зноб-Новгородське – Шостка».     Повідомляю, що у відповідності до видатків селищного бюджету, затвердженого сесією селищної ради на виконання ремонту зазначеної дороги коштів не передбачено. Бюджет громади не має змоги за власні кошти здійснити ремонт дороги.     Враховуючи викладене, депутати Зноб-Новгородської селищної ради у 2018 році, разом з Чернацькою, Великоберезківською, Уралівською, Вовнянською, Івотською та Каліївської  сільськими радами звернулися до Кабінету Міністрів України щодо ремонту дороги Середина-Буда – Шостка. Аналогічні звернення направлялися до Сумської обласної державної адміністрації.         У поточному році з питанням ремонту зазначеної автодороги селищна рада звернулася до Президента України.     На виконання вимог, викладених у петиції, селищна рада звернулася з листами щодо ремонту дороги до відповідних органів (листи додаються).

09:19 22.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь