-
-

Новини

Дата: від до Скинути

КАЗКОВЕ СВЯТО ДЛЯ ДІТЕЙ!

КАЗКОВЕ СВЯТО ДЛЯ ДІТЕЙ!

Новий рік – веселе свято, яке неможливо уявити без гарної ялинки, яскравих вогників, святкового столу, новорічної музики та, звісно, казкових персонажів цього неймовірного свята - Діда Мороза та Снігуроньки. Саме казкове свято, 29 грудня у КЗК "Зноб-Новгородський ЦКіД", подарувала ТС "Карамелька" на чолі з Наталією та Ростиславом Обуховськими. Для дітей було підготовлено яскраві, веселі та оригінально-розважальні програми. Усі учасники заходу були в повному захваті. Дякуємо за фінансову підтримку у проведенні новорічних вистав - ТОВ "ТПК "Агроінвест +", приватних підприємців Сергія Шупика, Сергія Барканова та Андрія Кобиляцького. Від щирого серця хочеться ще раз привітати усіх з Новим роком та побажати щоб у 2020 життя було багатим на незабутні враження, щоб мрії збувалися, сяяли на обличчях посмішки, а очі світилися щастям! Нехай 2020-й дарує тільки найкраще!

09:11 03.01.2020

У Зноб-Новгородському БК пройшла гумористична новорічна вистава

У Зноб-Новгородському БК пройшла гумористична новорічна вистава

Новий рік – одне з найдавніших і найпопулярніших календарних свят. Це, мабуть, єдина подія, яку протягом століть щорічно відзначають у всіх країнах і на всіх континентах, яку знають, люблять і з нетерпінням чекають люди.

10:17 02.01.2020

Основні вимоги пожежної безпеки на об’єктах із масовим перебуванням людей

Основні вимоги пожежної безпеки на об’єктах із масовим перебуванням людей

Особам, відповідальним за пожежну безпеку об’єктів з масовим перебуванням людей, вкрай важливо усунути всі умови виникнення таких надзвичайних ситуацій, а також передбачити засоби для мінімізації їх наслідків.

11:57 28.12.2019

Новорічні дива розпочалися!

Новорічні дива розпочалися!

У ніч з 18 на 19 грудня відчиняються двері в Новорічні різдвяні свята, і  скрізь по Україні запалюють вогні Новорічні ялинки. Цієї ж ночі з небес спускається Святий Миколай. Заходить туди, де живуть слухняні діти,  і кладе під подушки подарунки. Заходить туди, де живуть нужденні люди і допомагає їм. Особливо на нього чекають діти.

08:45 26.12.2019

Перед населенням звітує дільничний офіцер поліції.

Перед населенням звітує дільничний офіцер поліції.

Для того, щоб громадяни знали і розуміли суть роботи поліцейських, і по можливості надавали необхідну допомогу та підтримку, дільничні офіцери поліції Середино-Будського ВП ГУНП в Сумській області звітували про свою роботу за 2019 рік.

13:04 24.12.2019

НОВОРІЧНА КАЗКА РОЗПОЧАТА!!!

НОВОРІЧНА КАЗКА РОЗПОЧАТА!!!

Святкова атмосфера, чудово оформлена зала, різноманітність костюмів, вміло підібраний репертуар, барвистість виступів дітей – все це яскраві і радісні події в житті дошкільнят. І нарешті початок казки – Новий Рік!  

12:44 24.12.2019

Вітаємо наших спортсменок з перемогою!!!

Вітаємо наших спортсменок з перемогою!!!

20 грудня 2019 року у місті Середино-Буда відбувся відкритий турнір з волейболу серед дівчат – Середино-Будського, Глухівського та Ямпільського районів.

15:31 23.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь