-
-

Новини

Дата: від до Скинути

Завітала казка в День Святого Миколая до садочку "Казка"

Завітала казка в День Святого Миколая до садочку "Казка"

   Зима дуже багата на свята, і відкриває календар одне із найулюбленіших свят для малюків – День Святого Миколая.  Святий Миколай першим приходить до нас – зі святом милосердя та добра, як же приємно дарувати, турбуватися про всіх, кого любиш. Діти  шалено люблять зимові свята. Вони з нетерпінням чекають їх настання, щоб зануритися в атмосферу чарівності, радості і веселощів. Кожна дитина сподівається на маленьке диво і з нетерпінням його чекає і саме це свято - прекрасний привід впустити в свій будинок казку і насолоджуватися нею разом з дітьми, а вони вміють це робити краще за всіх.

14:29 19.12.2019

Реалізація медичної реформи в умовах децентралізації

Реалізація медичної реформи в умовах децентралізації

    В рамках реалізації заходів спрямованих на розвиток системи охорони здоров`я у сільській місцевості, реформуванню первинної ланки медичної допомоги для сімейних лікарів КНП «Зноб-Новгородська АЗПСМ» було придбано автомобіль Reno DUSTER. Реалізація даного проекту стала можливій  завдяки фінансовій підтримки з державного бюджету та коштів  Зноб-Новгородської селищної ради. Придбання даного автомобілю дасть можливість покращити обслуговування населення громади сімейними лікарями, стане можливим отримати первинну допомогу не виїжджаючи зі свого населеного пункту або отримати направлення до вузькопрофільного лікаря.

11:24 16.12.2019

Про профілактику грипу та ГРВІ

Про профілактику грипу та ГРВІ

З настанням холодів зростає ймовірність захворіти на грип або гостру вірусну інфекцію. В цей час важливо знати, що робити, щоб вберегтися від хвороби, і як себе поводити, якщо запобігти захворюванню не вдалося. 

11:05 12.12.2019

Жінки Зноб-Новгородщини підтримують популярний флешмоб «Зроби фото з хусткою».

Жінки Зноб-Новгородщини підтримують популярний флешмоб «Зроби фото з хусткою».

  У суботу, 7 грудня 2019 року, вперше відзначатимуть Всесвітній день Української Хустки. Запровадження Всесвітнього Дня Української Хустки на державному рівні викликано тим, що споконвіку українки носили хустку, яка вважалась оберегом, символізувала любов та свободу, вірність традиціям і патріотизм. Тож започаткування свята Української Хустки сприятиме збереженню та відродженню українських традицій.

10:59 06.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь