A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Новини та оголошення

Зміни щодо фінансової підтримки внутрішньо переміщених осіб

З 01.08.2023 року набули чинності норми, встановлені постановою Кабінету Міністрів України від 11.07.2023 року №  709 “Деякі питання підтримки внутрішньо переміщених осіб”, що стосуються припинення та не продовження виплат допомоги на проживання окремим категоріям внутрішньо переміщених осіб (далі – ВПО).

15:19:10 25.09.2023

Безоплатна правнича допомога

Дитина у контакті з законом – це дитина, яка є потерпілою чи свідком у кримінальному провадженні або у справі про адміністративне правопорушення.

14:06:32 19.09.2023

Як «виписати» з будинку особу, яка не проживає за адресою реєстрації протягом тривалого часу?

Як діяти якщо у вашому житловому будинку зареєстрований («прописаний»), але не проживає член вашої сім’ї, який вже протягом тривалого часу проживає за кордоном і не є співвласником, а також не має змоги приїхати в Україну, не може написати довіреність, щоб ви могли зняти з реєстрації? У зв’язку з цим виникають незручності, оскільки нема змоги оформити субсидію в органах соціального захисту населення тощо.

10:00:46 09.08.2023

Врегулювання простроченої заборгованості у період дії воєнного стану в Україні

Законом України від 27 липня 2022 року № 2459- IX «Про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання простроченої заборгованості у період дії воєнного стану в Україні» передбачено перелік осіб, які належать до захищених категорій громадян та мають право повідомити Банк про своє бажання щодо припинення взаємодії з представниками банку з питань врегулювання їх простроченої заборгованості.

15:33:35 01.08.2023

Увага! В Україні набули чинності зміни щодо зупинення перебігу строку для прийняття спадщини.

19 червня, набрав чинності підпункт 2 пункту 3 постанови Кабміну від 9 травня 2023 року №469 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо нотаріату, державної реєстрації та функціонування державних електронних інформаційних ресурсів в умовах воєнного стану».

09:09:04 20.06.2023

Як в умовах воєнного стану має відбуватись припинення/поновлення договорів оренди с/г земель.

Якщо договір оренди землі було укладено до 16 липня 2020 року, він містить умову про його поновлення так, як це передбачено статтею 33 Закону України «Про оренду землі». Орендар, який має намір скористатися переважним правом на укладення договору оренди землі на новий строк, зобов'язаний повідомити про це орендодавця до закінчення строку дії договору оренди землі у термін, встановлений цим договором, але не пізніше, ніж за один місяць до закінчення терміну дії договору оренди землі. У разі бажання припинити орендні відносини орендодавець має повідомити про це орендаря не пізніше, ніж за місяць до терміну закінчення договору оренди. Робити таке повідомлення потрібно офіційно, поштою, рекомендованим листом з повідомленням про вручення.

10:11:43 13.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь