A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Новини та оголошення

Державний аграрний реєстр: що і як?

Процес діджиталізації є одним з визначальних факторів економічного зростання підприємств, та й усього суспільства в цілому. Діджиталізація та створення різного роду корисних сервісів та ресурсів стало одним із визначальних процесів в Україні. Попри те, що в нашій країні триває воєнний стан, все нові діджітал технології створюються для полегшення та продовження розвитку нашої держави та людей. Однією із таких діджитал новацій став Державний аграрний реєстр (далі ДАР).

09:44:55 13.09.2022

Що є спільною сумісною власністю подружжя

Правом власності є право особи на річ та/або майно. В сімейному праві прийнято розрізняти право особистої приватної власності чоловіка або дружини, та спільну сумісну власність подружжя.

08:24:05 09.09.2022

Військовий облік та бронювання військовозобов'язаних і призовників в державних установах, на підприємствах, організаціях

Військовий облік є складовою змісту мобілізаційної підготовки держави та полягає у цілеспрямованій діяльності державних органів, підприємств, установ та організацій щодо фіксації, накопичення та аналізу військово-облікових даних призовників і військовозобов’язаних із відображенням їх у військово-облікових документах, а також здійснення контролю за дотриманням призовниками і військовозобов’язаними, посадовими особами державних органів, підприємств, установ та організацій встановлених правил військового обліку . Військовий облік ведеться з метою забезпечення повного та якісного укомплектування Збройних Сил та інших військових формувань, утворених відповідно до законів, особовим складом у мирний час та в особливий період.

09:33:41 07.09.2022

Прaвa тa сoціaльні гaрaнтії членів сім’ї військoвoслужбoвця.

Дo членів сім’ї військoвoслужбoвця нaлежaть йoгo (її) дружинa (чoлoвік), їхні діти і бaтьки. Діти є членaми сім’ї незaлежнo від тoгo, чи є це діти будь-кoгo з пoдружжя, спільні aбo усинoвлені, нaрoджені в шлюбі aбo пoзaшлюбні. Членaми сім’ї військoвoслужбoвця мoже бути визнaнo й інших oсіб зa умoв пoстійнoгo прoживaння рaзoм із суб’єктoм прaвa нa пільги і ведення з ним спільнoгo гoспoдaрствa.

09:16:08 07.09.2022

Інформація щодо вручення повісток

Сьогодні є актуальним питання вручення повістки, тож ми вирішили розповісти, що робити, коли даний документ містить недостовірну інформацію

09:02:26 17.08.2022

ВСТАНОВЛЕННЯ МЕЖ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ В НАТУРІ НА МІСЦЕВОСТІ

         Встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) – це фактичне розташування поворотних точок меж земельної ділянки та закріплення їх межовими знаками на місцевості за допомогою геодезичних пристроїв.

09:36:25 10.08.2022

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ПОШИРЕННЯ НЕДОСТОВІРНОЇ ІНФОРМАЦІЇ

Кожна людина має право вільно збирати, зберігати, використовувати і поширювати інформацію усно, письмово або у інший спосіб – на свій вибір. Це право гарантоване Конституцією України. При цьому така інформація повинна поширюватися із дотриманням законодавчих норм про її достовірність та не порушувати права інших осіб, не ганьбить їхню гідність, честь чи ділову репутацію. Що таке недостовірна інформація, яка відповідальність за її розповсюдження – розповідає фахівець

09:32:26 10.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь