A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Новини

Дата: від до Скинути

ГЕРОЇ РІДНОГО КРАЮ...

ГЕРОЇ РІДНОГО КРАЮ...

Бор Микола Семенович народився 25.11.1927 р. в  с. Стягайлівка Середино-Будського району Сумської області.

16:30 07.05.2018

ГЕРОЇ РІДНОГО КРАЮ...

ГЕРОЇ РІДНОГО КРАЮ...

     Іван Петрович Кириєнко народився і виріс в с. Журавка Середино-Будського району. На початку війни, будучи підлітком, брав участь у партизанському русі, добував розвідувальну інформацію для народних месників. Незабаром про хлопчину дізналися фашисти. Від неминучої розправи його врятувала дівчина, з якою надалі Іван Петрович пов'язав своє життя. З Мотрею Єгорівною в 1947 році вони перебралися до с. Кривоносівка, створили сім’ю, народили та виховали чотирьох дітей.      Дочка характеризує свого батька, як дуже стійку, сильну духом, мужню та сміливу людину. Саме ці якості і допомогли Івану Петровичу вистояти у важкі воєнні та післявоєнні роки. Під час війни 27 січня 1945 року, а служив Іван Петрович на 2-му Білоруському фронті, в ході наступу отримав важке поранення розривною кулею. Дивом залишився живим.

16:18 07.05.2018

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ТА ШАНА ГЕРОЯМ-ВИЗВОЛИТЕЛЯМ РІДНОГО КРАЮ. ...І НІКОЛИ НЕ ЗГАСНЕ ПАМ’ЯТЬ ПРО ВСІХ ТИХ, ХТО ПОЛІГ У БОЯХ, ХТО ВІДДАВ СВОЄ ЖИТТЯ ДЛЯ НАШОГО ЩАСТЯ...

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ТА ШАНА ГЕРОЯМ-ВИЗВОЛИТЕЛЯМ РІДНОГО КРАЮ. ...І НІКОЛИ НЕ ЗГАСНЕ ПАМ’ЯТЬ ПРО ВСІХ ТИХ, ХТО ПОЛІГ У БОЯХ, ХТО ВІДДАВ СВОЄ ЖИТТЯ ДЛЯ НАШОГО ЩАСТЯ...

    Єрмолай Васильович Четвер­таков (його тоді називали – Четвертак) родом із селян-кріпаків в селі Мефедівка,  Середино-Будского району Сумскої області. Беручкий до всього доброго. У 23 роки (у 1804 р.) його віддали в солдати у Київський драгунський полк, де мужнів, набирався сил і знань. Доводилося брати участь у закордонних походах російської армії. Не мав драгун ні чинів, ні якихось військових звань. Натомість у нього було щось більше: відвага, впевненість у своїх діях, віра в перемогу правди і справедливості. Був чудовим вершником на своєму бойовому коні. А ще мав серед однополчан прихильну заздрість. На грудях рядового драгуна сяяла найвища солдатська нагорода – знак Військового ордена.

09:10 07.05.2018

ЯК ОБРАТИ СІМЕЙНОГО ЛІКАРЯ

ЯК ОБРАТИ СІМЕЙНОГО ЛІКАРЯ

КРОК ПЕРШИЙ – ВИЗНАЧІТЬСЯ З ЛІКАРЕМ Найпростіший варіант – ви знаєте хорошого лікаря, обслуговувались у нього і залишились задоволені результатами. Якщо ж такого лікаря ви поки не знайшли, поцікавтеся у родичів, сусідів, друзів, колег – можливо, у них був позитивний досвід у амбулаторії сімейної медицини або поліклініці, яка підходить вам географічно. 

15:59 04.05.2018

Кубок регіонів ФФСО 2018

Кубок регіонів ФФСО 2018

     28 квітня 2018р. в с.Очкине збірна команда нашої громади «Десна» приймала команду "Альянс"(Липова Долина) у 1/8 фіналу кубку регіонів Сумської області. Першій тайм закінчився з сухим рахунком. Все вирішилося у наступній 45 хвилинці, спочатку команда "Альянс" забила гол з одинадцятиметрового удару, а через ще п’ять хвилин мяч опинився у воротах «Десни» з простріленої передачі через фланг. Фінальний свисток головного судді зафіксував рахунок 0-2 на користь гостей.

17:35 02.05.2018

Військово-патріотичне виховання

Військово-патріотичне виховання

           27 квітня 2018 року на першій посадці в Зноб-Новгородському пройшли навчання з військово-патріотичного виховання для молоді. Захід провели  "Сумський обласний центр відпочинку, оздоровлення, туризму та військово-патріотичного виховання”.

16:41 02.05.2018

"Козацький гарт 2018"

"Козацький гарт 2018"

   26 квітня 2018 року  в Зноб-Новгородській ЗОШ відбувся ІІ етап Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України “Козацький гарт 2018 ”. Перед початком змагань учні Зноб-Новгородської ЗОШ виступили з невеличкою презентацією «Традиції українського козацтва».

15:54 02.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь