A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Новини

Дата: від до Скинути

Знати, щоб вижити!

Знати, щоб вижити!

       Шановні мешканці громади! Доводимо до вашого відома, що під час артилерійських обстрілів чи ракетних ударів не потрібно нехтувати сигналами повітряної тривоги, а потрібно, по можливості, спуститися до захисної споруди.

11:02 13.10.2022

НАГАДУЄМО ПРАВИЛА ЗБИРАННЯ ТА СПОЖИВАННЯ ГРИБІВ

НАГАДУЄМО ПРАВИЛА ЗБИРАННЯ ТА СПОЖИВАННЯ ГРИБІВ

Гриби є доволі специфічним продуктом, що містить значну кількість азотистих речовин, зокрема білків, а також жирів, вуглеводів, деякі вітаміни (В1, РР), мінеральні речовини (зокрема фосфор). Клітковина хітин, що входить до їхнього складу, майже не перетравлюється у шлунково-кишковому тракті, тому гриби вважають «важкою» їжею.

10:47 13.10.2022

Увага! Мінна небезпека!

Увага! Мінна небезпека!

Шановні мешканці громади! На сьогодні Сумщина є однією з найбільш забруднених вибухонебезпечними предметами областей.

09:58 13.10.2022

Міцний та впевнений тил освіти

Міцний та впевнений тил освіти

У ці вересневі дні працівники дошкільної освіти святкували Всеукраїнський день дошкілля. Цього року їх професійне свято - особливе, обпалене війною…

14:35 27.09.2022

АКТИВНІ ГРОМАДЯНИ!

АКТИВНІ ГРОМАДЯНИ!

Молодь — наше майбутнє! Але, саме зараз, їх щасливе сьогодення робить молода і креативна команда Зноб-Новгородського Центру неформальної освіти, яка творить майбутнє і доводить, що тісна співпраця молоді, громадян і влади – народжує нові можливості.

09:46 23.09.2022

ОСІНЬ НЕ ЧАС ХВОРІТИ, А ЧАС МРІЯТИ

ОСІНЬ НЕ ЧАС ХВОРІТИ, А ЧАС МРІЯТИ

Осінь… Прохолодні ранки, обіднє сонце та яскраво – жовтий килим під ногами. Хочеться мріяти та захоплюватися цими прекрасними осінніми днями, що обов’язково приведуть нас в чарівну зиму. Але, іноді наш романтичний настрій руйнується через погіршення самопочуття. А причиною цьому – гостра респіраторна вірусна інфекція (ГРВІ) та грип.

09:25 22.09.2022

Пам'ятка від Сумського обласного центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю та їх законних представників на період дії карантину

Пам'ятка від Сумського обласного центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю та їх законних представників на період дії карантину

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19 серпня 2022р № 928 «Про внесення змін до розпорядження Кабінету Міністрів України від 25 березня 2020 року № 338 і постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року №1236», наказу МОЗ України від 6 січня 2022 року №26 «Про введення в дію Рішення оперативного штабу Міністерства охорони здоров’я України з реагування на ситуації з поширення інфекційних хвороб, яким можна запобігти шляхом вакцинації», з урахуванням вимог законодавства щодо діяльності в умовах воєнного стану та щодо продовження посилених карантинних заходів та санітарно-гігієнічних умов перебування дітей з інвалідністю та їх законних представників в умовах КУ СОР Сумського обласного центру комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю, додатково повідомляємо про забезпечення дотримання протиепідемічних та відповідних санітарних вимог щодо обробки, масочного режиму, заходів переміщення, розміщення та організації, виключно, з наданням дітям індивідуальних реабілітаційних послуг.

09:45 19.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь