A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Новини

Дата: від до Скинути

Реєстрація РРО/ПРРО в контролюючих органах – одна з умов дотримання законодавства у сфері застосування РРО/ПРРО

Законом України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» відновлено положення щодо відповідальності суб’єктів господарювання за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» (далі – Закон), зокрема, з 1 жовтня 2023 року у разі встановлення контролюючими органами факту непроведення розрахункових операцій через РРО/ПРРО з фіскальним режимом роботи, будуть застосовуватись фінансові санкції, передбачені п. 1 ст. 17 Закону.

10:16 23.08.2023

До Дня Державного Прапора України (23 серпня) та Дня Незалежності України (24 серпня)

23 серпня Україна відзначає День Державного прапора, який став уособленням прагнень українського народу до свободи й незалежності та символом єдності, нескореності та гідності нації. У день проголошення Незалежності України 24 серпня 1991 року прапор Незалежності України народні депутати внесли до зали пленарних засідань. Синьо-жовтий стяг – це знамено боротьби за свободу та незалежність України. Це символ тисячолітньої традиції українського державотворення.

10:05 23.08.2023

Злив офіцерів 3-ї окремої бригади спеціального призначення (в/ч 21208, м. Тольятті)

На одному з російських ресурсів (https://chernozomye.ru/news/235-kto-slivaet-dannye-nashikh-patsanov-na-ukropovskie-pomojki) опублікована інформація щодо зливу особистих даних деяких офіцерів 3-ї окремої бригади спеціального призначення (в/ч 21208, м. Тольятті, спеціальний підрозділ Головного управління генерального штабу мо рф).

08:53 23.08.2023

До Дня Державного прапора України та 32-ї річниці незалежності України

Матеріали опубліковані у рамках інформаційної кампанії з метою належного відзначення в Сумській області Дня Державного Прапора України та 32-ї річниці незалежності України. Переглянути відео-матеріали можна за посиланням: https://www.facebook.com/watch/?ref=saved&v=622259056429409

10:24 22.08.2023

Що до обліку транспортних засобів та протидії ворожих ДРГ

   У зв'язку із зростаючою кількістю випадків проникнення ворожих диверсійно-розвідувальних груп на територію України буде вжито заходи щодо покращення контролю за пересуванням транспортних засобів і дотриманням чинного законодавства щодо їх обов'язкової відомчої реєстрації.    Також, рекомендуємо населенню громади не експлуатувати мотоцикли у темну пору доби (за 30 хвилин після/до заходу/сходу сонця) в прикордонній місцевості (у 30 км. смузі вздовж державного кордону), поблизу військових частин, об'єктів критичної інфраструктури, а також буде посилено роботу з перевірки зазначених транспортних засобів на блокпостах.

11:54 21.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь