A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Новини

Дата: від до Скинути

Увага! Важлива інформація для цивільного населення!

Зноб-Новгородська громада розміщена на території підвищеної небезпеки. Велика кількість площі несе загрозу для життя цивільного населення. Тож, надаємо наступну інформацію: особи, які не є сертифікованими операторами протимінної діяльності, не можуть бути залученими до проведення заходів із розмінування, так як це несе пряму загрозу для їх життя і здоров'я.

10:24 19.07.2023

Увага! Важлива інформація!

            На відстані 5 км від державного кордону у видимих та доступних місцях йде робота що до встановлення відповідних попереджувальних знаків «Увага! 5 кілометрова прикордонна контрольована смуга. Подальший рух в сторону державного кордону ЗАБОРОНЕНИЙ!»

09:41 19.07.2023

Зноб-Новгородська громада стала учасником проєкту «Людський вимір: Ефективне управління за допомогою даних та залучення громади»

    Зноб-Новгородська громада стала учасником проєкту «Людський вимір: Ефективне управління за допомогою даних та залучення громади», який втілюється «Міжнародною організацією з міграції» IOM Ukraine в партнерстві із «Західноукраїнським ресурсним центром» та фінансується Посольством Канади.

20:44 17.07.2023

Роз'яснення від Державної податкової служби України

Державна податкова служба України розмістила на вебпорталі роз’яснення щодо  положень закону від 11 квітня 2023 року № 3050-ІХ про звільнення, в тому числі через потенційну загрозу забруднення вибухонебезпечними предметами, від сплати екологічного податку, плати за землю та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, за знищене чи пошкоджене нерухоме майно, щодо загальної можливості для платників податків, зокрема з боку приватних підприємств, без визначення територій, порядку та інших критеріїв подавати повідомлення про можливість/неможливість сплачування податків. Ознайомитися з роз’ясненнями можна за такими посиланнями:

08:57 13.07.2023

Уряд змінив порядок виплат ВПО

Мінсоцполітики розробило низку нововведень, щоб зробити допомогу ВПО більш ефективною і сфокусувати її на тих, хто більше її потребує.  

15:06 12.07.2023

Інформація для вступників до ЗВО

Внаслідок ганебної війни проти України велика кількість наших громадян опинилася у важких життєвих ситуаціях та потребують соціальної та професійної адаптації. Одним із шляхів зміцнення довіри у громадян та досягнення соціальної єдності можуть стати соціальні програми, що спрямовані на підвищення конкурентоспроможності на ринку праці. З цією метою наш заклад пропонує низку спеціальностей з урахуванням регіонального контенту, що особливо актуально для внутрішньо переміщених осіб. Університет надає можливість перекваліфікуватися під регіональні особливості, що значно полегшить пошук роботи для внутрішньо переміщених осіб, а також для тих, хто втратив місце роботи через повномасштабне вторгнення росії. Харківський національний автомобільно-дорожній університет (ХНАДУ) має багаторічний досвід роботи в сфері освіти, як для випускників 11 класів і коледжів, так і для освіти дорослих (післядипломна освіта). Ми маємо необхідні ресурси та освітні програми для підготовки висококваліфікованих спеціалістів з технічних та гуманітарних дисциплін. Окрему увагу адміністрація університету приділяє освіті в дистанційному (on-line) форматі. Студенти мають можливість переглядати актуальний розклад занять через сайт або додаток, а також продивлятися записи лекцій, які викладачі заздалегідь записують на випадок відключення світла або ракетного обстрілу України.

11:30 11.07.2023

Допомога від ТОВ «Птахокомплекс «Губин»» внутрішньо-переміщеним особам (ВПО) або постраждалим сім’ям внаслідок агресії РФ

💼 Пропонуємо сім’ям ВПО працевлаштування на ТОВ «Птахокомплекс «Губин»» за адресою Волинська обл., м. Нововолинськ та надаємо безоплатно квартири для проживання, право на кредит безвідсотковий на придбання житла, безкоштовне забезпечення продукцією підприємства  та безоплатне харчування.     👉   За більш детальною інформацією, умовами працевлаштування та поселення для ВПО і осіб, постраждалих у зв’язку із агресією РФ, звертатись за тел.: 📞067 674 41 04 – Оксана Ходорек 📞067 824 88 63 – Наталія Ковальчук

12:15 10.07.2023

Обмеження заходів у 20 кілометровій території від лінії Державного кордону України

На виконання рішення Ради оборони області від 20.06.2023 року встановлено 20 кілометрову територію від лінії Державного кордону України в Сумській області зі встановленням обмежувальних заходів. А саме:

11:14 06.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь