A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Новини

Дата: від до Скинути

3 грудня – Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями

3 грудня – Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями

Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з обмеженими можливостями. Це ті, хто з певних причин не може повноцінно забезпечувати себе, доглядати за собою. Інвалідність може бути вродженою і набутою в результаті травм, інфекцій, тощо. На їхню долю випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя.

10:01 03.12.2023

Що ви втрачаєте працюючи без укладення трудового договору?

Що ви втрачаєте працюючи без укладення трудового договору?

Незадекларована праця - це не тільки порушення закону, а й втрата прав і гарантій для працівників.  Якщо ви працюєте без трудового договору, ви не можете розраховувати на гарантовані оплачувані відпустки, лікарняні, компенсацію в разі нещасного випадку. Ви також не маєте захисту від свавільного звільнення, зниження зарплати, перевантаження роботою. Не дайте себе обдурити роботодавцям, які пропонують вам працювати без трудового договору, із зарплатою «в конверті» або за цивільно-правовими договорами.  Вимагайте оформлення трудових відносин відповідно до закону!  Задекларована праця - це ваше право і ваша вигода!

14:00 02.12.2023

2 грудня – Міжнародний день боротьби з рабством

2 грудня – Міжнародний день боротьби з рабством

Щороку 2 грудня за рішенням Генеральної Асамблеї ООН відзначається Міжнародний день боротьби за скасування рабства. Саме цього дня 1949 року на 4-й сесії ГА ООН було прийнято Конвенцію про боротьбу з торгівлею людьми і з експлуатацією проституції третіми особами. В України документ набрав чинності 15 лютого 1955 року.

10:00 02.12.2023

1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом

1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом

Всесвітній день боротьби́ зі СНІДом вперше відзначався 1 грудня 1988 року з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров'я, після того, як на зустрічі міністрів охорони здоров'я всіх країн прозвучав заклик до соціальної терпимості і розширення обміну інформацією щодо ВІЛ/СНІД.

10:00 01.12.2023

Благодійний фонд "Місто Добра" допомагає жінкам та дітям, які  постраждали від насилля та війни, а також дітям позбавлених батьківського піклування.

Благодійний фонд "Місто Добра" допомагає жінкам та дітям, які постраждали від насилля та війни, а також дітям позбавлених батьківського піклування.

З 20 листопада 2023 року на території центру «Місто Добра» розпочне функціонувати реабілітаційний центр та хоспіс для дітей 3 інвалідністю та дітей, які потребують паліативного піклування. Всі послуги в  реабілітаційному центрі та хоспісі надаватимуться безкоштовно.

15:35 30.11.2023

В Україні триває акція «16 днів проти насильства»

В Україні триває акція «16 днів проти насильства»

З 25 листопада до 10 грудня відбувається щорічна Всеукраїнська акція "16 днів проти насильства".  Як повідомляє Центр громадського здоров'я МОЗ України, Генасамблея ООН оголосила 25 листопада Міжнародним днем боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок. Щороку в цей день у різних країнах по всьому світу розпочинається акція "16 днів проти насильства".

15:31 30.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь