-
-

Новини

Дата: від до Скинути

ПІДЙОМ на повітряній кулі НА ЕКО-ФЕСТИВАЛІ «ДИКИЙ МЕД»!

ПІДЙОМ на повітряній кулі НА ЕКО-ФЕСТИВАЛІ «ДИКИЙ МЕД»!

  Організатори еко-фестивалю «Дикий Мед» пропонують, 17 серпня, тур на повітряній кулі - найкращий спосіб подорожі, що надаcть можливість побачити всю красу Зноб-Новгородської ОТГ. Так чому б Вам, дорогі гості нашого свята, не здійснити свою мрію і отримати неймовірне задоволення. Приблизна вартість небесної прогулянки близько 400 гривень. Що ви скажете на те, щоб взяти участь у підйомі на повітряній кулі, завдяки якому ви зможете з висоти пташиного польоту насолодитися всією красою унікальної природи нашого краю.

11:33 24.07.2019

Інформація для жителів ОТГ  і керівників агропідприємств

Інформація для жителів ОТГ і керівників агропідприємств

Значущим фактором, що негативно впливає на здоров'я людей в нашій громаді є отрутохімікати, які аграрії застосовують для вирощування і догляду за сільськогосподарськими культурами. В Україні, щодо застосування отрутохімікатів в сільському господарстві,  діє (повинно діяти) законодавство,  норм і правил якого зобов’язані суворо дотримуватися всі суб’єкти господарювання.  Порушення прописаних  в нашому і міжнародному законодавстві правил застосування отрутохімікатів  тягне за собою адміністративну і кримінальну відповідальність.     Вимоги безпеки для здоров'я і життя людини - розроблені на основі медичної науки критерії, показники, гранично допустимі межі, санітарно-епідеміологічні нормативи, правила, норми недотримання яких створює загрозу здоров'ю і життю людини та майбутніх поколінь.                                                                                                              

10:24 23.07.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь