-
-

Новини

Дата: від до Скинути

«Моя Україно – єдина та вільна!»

«Моя Україно – єдина та вільна!»

  «Моя Україно – єдина та вільна!» під такою назвою пройшов святковий концерт у Зноб-Новгородському Центрі культури і дозвілля. Зі сцени звучали привітання від вихованців дитячого садочка «Казка», ансамблів «Веселка», «Перлина», народного ансамблю «Вербиченька», солісток Лізи Барканової, Дарини Горобачової, Варі Шестопал, Дарини Михайленко, Софії Шапоренко, керівника гуртка за видами мистецтв Ірини Буберенко, але родзинкою святкового концерту став виступ новоствореного ансамблю «Знобовчанка». Поважні жіночки з любительського об’єднання «Нестареющие сердца» під керівництвом Сергія Степановича Нечволода подарували глядачам пісню про рідне селище на вірш Надії Фурзенко.

11:51 27.08.2019

Поради батькам до початку навчального року.

Поради батькам до початку навчального року.

Сучасна сім’я несе найбільшу відповідальність за виховання дитини. Саме вона має виконувати головне завдання – забезпечувати матеріальні та педагогічні умови для духовного, морального, інтелектуального й фізичного розвитку юного покоління.

11:44 27.08.2019

Програма соціально-економічного розвитку.

Програма соціально-економічного розвитку.

У рамках реалізації програми соціально-економічного розвитку Зноб-Новгородської селищної ради на 2019 рік передбачено певні заходи, спрямовані на поліпшення цього напрямку. Сьогодні хотілось би зупинитися на двох із них.

11:19 27.08.2019

День Державного Прапора України!

День Державного Прапора України!

     День Державного прапора – це свято всіх поколінь українців. Це данина поваги символу держави, що пройшов довгий, часом героїчний, часом трагічний шлях. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України й з півночі до півдня. Патріотизм, любов до Батьківщини, почуття національного єднання народжується в наших серцях, коли звучить Державний гімн і майорить Державний прапор.

14:00 23.08.2019

Рейтинг шкіл Сумської області 2019 року

Рейтинг шкіл Сумської області 2019 року

  Інформаційним освітнім ресурсом «Освіта.ua» складено рейтинг загальноосвітніх шкіл Сумської області, що посіли найвищі місця у рейтингу шкіл України за підсумками ЗНО 2019 року.

10:07 22.08.2019

ТРЕТІЙ ЕКО-ФЕСТИВАЛЬ "ДИКИЙ МЕД" ВІДБУВСЯ!!!

ТРЕТІЙ ЕКО-ФЕСТИВАЛЬ "ДИКИЙ МЕД" ВІДБУВСЯ!!!

Незважаючи на всі "сюрпризи", які нам піднесла природа 17 серпня, третій еко- фестиваль "Дикий Мед" відбувся !!! Місце  проведення медового фестивалю –  крайня точка на півночі Сумщини. Непроглядні ліси і незаймана краса природи розкрили свої обійми пасічникам, не тільки місцевим, а й сусідніх районів, міст та громад. Жителі і гості селища стали учасниками яскравого святкового заходу, проведення якого ініціювала Зноб-Новгородська селищна рада при фінансовій підтримці народного депутата  України Андрія Деркача, групи компаній «Зерно Полісся» і особисто Дениса Птушка, ТОВ, ТТК «Агроінвест» і особисто Петра Карабана, ТОВ Агрофірми «Дубрава» і особисто Сержика Мірабяна, ПП Євгена Сахошко, Євгена Будніка, Сергія Шупика, СТОВ «Червоний Партизан» і особисто Миколи Головача, ТОВ «ВВО - Дніпро» і особисто Олега Литвиненка, керівнику «Росинка+» Валентині Жаркій, ФОП Барканову Олександру.

09:00 21.08.2019

«Вишивана моя Україна»!

«Вишивана моя Україна»!

  «Вишивана моя Україна» під такою назвою 10 серпня у м. Буринь пройшло національно-патріотичне свято присвячене 28-й річниці Незалежності України. Від Зноб-Новгородської селищної ради у святі приймав участь народний аматорський ансамбль «Деснянка» Очкинського сільського будинку культури-філії «Зноб-Новгородського Центру культури».

11:55 13.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь