-
-

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні мешканці громади, нам важлива Ваша думка

Шановні мешканці громади, нам важлива Ваша думка

Як ми повідомляли на офіційному сайті під час робочого візиту заступника Міністра юстиції з питань державної реєстрації Олени Сукманової на Сумщину відбулось відкрите засідання обласного антирейдерського аграрного штабу. Олена Сукманова відповідає за цей важливий напрям в діяльності Міністерства юстиції і досконало знає ситуацію по Україні.

13:08 06.07.2018

Свято Івана Купала 2018: традиції, обряди та заборони

Свято Івана Купала 2018: традиції, обряди та заборони

Здавна свято Івана Купала відзначають в ніч з 6 на 7 липня, цього року це з п'ятниці на суботу. Як вірили наші предки, в цю ніч прокидається уся лісова нечисть, тому багато що було заборонено робити в цей містичний час.

08:53 06.07.2018

ВІДКРИТО, ДОСТУПНО, БЕЗ ЧЕРГ:  В СУМАХ ПОЧАВ ДІЯТИ «OPEN SPACE»

ВІДКРИТО, ДОСТУПНО, БЕЗ ЧЕРГ: В СУМАХ ПОЧАВ ДІЯТИ «OPEN SPACE»

         Заступник Міністра юстиції Олена Сукманова урочисто відкрила у місті Суми  зручний офіс європейського зразка «Open Space». Відтепер послуги у сфері державної реєстрації стали ще більш доступними і для жителів Сумщини. Саме тут без черг і часових затрат можна отримати 18 послуг,  серед яких свідоцтво про народження, зміна імені, шлюб чи його розірвання, повторні свідоцтва та витяги з державного реєстру актів цивільного стану.

08:49 06.07.2018

Нагороди, подяки  з нагоди Дня Національної поліції України вручили кращим працівникам поліції Середино-Будського відділу поліції Головного управління Національної поліції  у  Сумській області.

Нагороди, подяки  з нагоди Дня Національної поліції України вручили кращим працівникам поліції Середино-Будського відділу поліції Головного управління Національної поліції  у  Сумській області.

4 липня в районному Будинку культури відбулись урочистості з нагоди третьої річниці створення Національної поліції України. У вітальному слові начальник  Середино-Будського відділу поліції Сергій Олександрович Забозлаєв висловив подяку працівникам поліції за самовіддану працю та побажав колегам мужності, витримки й наснаги у справі служіння народу України, а також вручив ювілейні медалі і подяки керівництва Головного управління Національної поліції України у Сумській області.

14:21 05.07.2018

Знайомство з депутатом с. Кренидівка

Знайомство з депутатом с. Кренидівка

4 липня заступники селищного голови Жоров Микола Миколайович та Несмашний Олег Вікторович представили новообраного депутата  Зноб-Новгородської селищної ради Шупика Сергія Олександровича  жителям  села Кренидівка, так як він був обраний саме в їхньому виборчому окрузі.

15:35 04.07.2018

Вирішення питань

Вирішення питань

3 липня 2018 року заступники голови селищної ради Жоров Микола Миколайович та Несмашний Олег Вікторович разом з директором комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Кухтою Тетяною Михайлівною та начальником відділу земельно-екологічних ресурсів Мацуйовою Тамарою Єгорівною здійснили виїзд до с. Нововасилівка, де на місці вирішили межові суперечки між жителями зазначеного населеного пункту Ліходед В.І. та Дорошенко А.С. Крім того, було перевірено роботу працівників Центру надання соціальних послуг.

15:26 04.07.2018

Робоча поїздка до с. Голубівка

Робоча поїздка до с. Голубівка

  3 липня відбулася робоча поїздка голови селищної ради Гончарова Петра Васильовича та начальника відділу освіти, молоді та спорту Андрущенко Михайла Дмитровича в село Голубівка, яке входить до Зноб-Новгородської об’єднаної територіальної громади, де зустрілися з місцевими жителями. 

14:24 04.07.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь