-
-

Новини

Дата: від до Скинути

Турнір до Міжнародного Дня молоді.

Турнір до Міжнародного Дня молоді.

  Вже стали доброю традицією зустрічі в змаганнях з волейболу, які проводяться в нашій ОТГ за участю команд дівчат Зноб-Новгородського опорного ЗЗСО і Середино-Будської ЗОШ №1. Ось і цього тижня друзі з Середино-Будського району прибули до нашого селища на волейбольний турнір, де гостинно їх зустріли господарі. Команди були рівними за майстерністю та складами, тож ігра була видовищною та напруженою.  В нелегкій боротьбі наші дівчата вибороли перемогу.

11:48 08.11.2019

Відпочиваючи на природі, прибирайте після себе сміття!

Відпочиваючи на природі, прибирайте після себе сміття!

    Цьогорічна осінь видалася дуже теплою і відпочинок на природі приваблює багато охочих провести свій вільний час на свіжому повітрі. На території нашої ОТГ є багато місць для відпочинку, де ми маємо змогу активно провести власне дозвілля.

09:47 07.11.2019

Перемога народного ансамблю "ВЕРБИЧЕНЬКА"

Перемога народного ансамблю "ВЕРБИЧЕНЬКА"

  3 листопаду за ініціативи Запорізької обласної адміністрації та Запорізької міської ради у місті Суми пройшов Всеукраїнський багатожанровий фестиваль-конкурс мистецтв «Слобожанська осінь». Зноб-Новгородську об’єднану територіальну громаду представляв народний аматорський жіночий вокальний ансамбль «Вербиченька». Талант і старання наших красунь компетентне журі високо оцінило і нагородило дипломом лауреата І ступеню.

11:25 04.11.2019

Молодіжна туса  «Хеллоуїн»

Молодіжна туса «Хеллоуїн»

  1 листопада у Зноб-Новгородському будинку культури відбулася молодіжна туса – «Хеллоуїн». Організатори свята підготували дуже цікаву і насичену програму з сюрпризами і подарунками.

10:17 04.11.2019

НА СУМЩИНІ ТРИВАЄ ПРИЙОМ ЗАЯВОК НА ОТРИМАННЯ ФІНАНСОВОЇ ПІДТРИМКИ У ГАЛУЗІ ЯГІДНИЦТВА

НА СУМЩИНІ ТРИВАЄ ПРИЙОМ ЗАЯВОК НА ОТРИМАННЯ ФІНАНСОВОЇ ПІДТРИМКИ У ГАЛУЗІ ЯГІДНИЦТВА

    Заявку для участі у конкурсному відборі на одержання часткового відшкодування суб’єкти господарювання подають до Комісії через обласний Департамент агропромислового розвитку до 5 листопада. Часткове відшкодування надається заявникам, які зареєстровані та здійснюють діяльність у галузі ягідництва на території Сумської області

09:42 30.10.2019

" МОЄ СЕЛО - ОКРАСА УКРАЇНИ!"

" МОЄ СЕЛО - ОКРАСА УКРАЇНИ!"

    Рідне село! Воно справді зігріває душу кожного із нас. Його тепло проникає глибоко до серця. І де б ми не були, а невидимі промінчики притягують до себе, кличуть із далеких доріг до рідного села, до отчого дому. Здається, нема нічого кращого на світі за побачення із знайомими вулицями, батьківською хатою.

14:44 28.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь