-
-

Новини

Дата: від до Скинути

Готуємося до Всеукраїнського перепису населення.

Готуємося до Всеукраїнського перепису населення.

       Перепис населення визначається як захід, що дозволяє здійснювати через регулярні інтервали часу офіційний облік чисельності населення, яке проживає на території країни в цілому та на всіх рівнях її адміністративно - територіального устрою. Дані перепису необхідні для прогнозування і управління соціально – економічним розвитком країни, реалізації демографічної політики, бюджетного планування та інших цілей. Що стосується нашого району зазначаємо, що інформація щодо адресного господарства надається у розрізі всіх населених пунктів та в цілому формує стан області на тлі інших регіонів.

11:48 24.10.2019

Перевірка якості надання соціальних послуг старостівського округу с. Зноб-Трубчевська

Перевірка якості надання соціальних послуг старостівського округу с. Зноб-Трубчевська

  Директором територіального центру постійно проводиться контроль за якістю надання соціальних послуг догляду вдома пенсіонерам, інвалідам та хворим, які не здатні до самообслуговування, потребують сторонньої допомоги та перебувають на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома.

10:00 24.10.2019

Товариська зустріч з волейболу

Товариська зустріч з волейболу

  3 жовтня 2019 року команда дівчат Зноб-Новгородського опорного закладу ЗСО відвідала м. Середино-Буда, де пройшла гра з волейболу з командою Середино-Будської ЗОШ №2. З рахунком 3-0 наша команда виборола перемогу.

10:32 18.10.2019

Огляд – конкурс стройової пісні

Огляд – конкурс стройової пісні

16 жовтня 2019 року в Журавському НВК пройшов огляд-конкурс стройової пісні та строю "Невмируща сила козаків", присвячений Дню українського козацтва.

08:38 17.10.2019

Свято, що відзначається всією Україною!

Свято, що відзначається всією Україною!

    В історії нашої Батьківщини є багато подій, які засвідчують мужність, героїзм, відданість та любов українського народу до рідної землі.  14 жовтня – важлива дата. Вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, День утворення Української Повстанської Армії, а віднедавна й День захисника України.

11:02 16.10.2019

Відзначення Дня захисника України ЗЗСО.

Відзначення Дня захисника України ЗЗСО.

     З метою вшанування мужності та героїзму захисників територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, в закладах освіти Зноб-Новгородської селищної ради 11 жовтня  2019 року були проведені виховні заходи.

11:48 15.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь