-
-

Новини

Дата: від до Скинути

ЯСЛА-САДОК "КАЗКА", У ЯКОГО Є ДУША.

ЯСЛА-САДОК "КАЗКА", У ЯКОГО Є ДУША.

    Зноб-Новгородський комунальний дошкільний навчальний заклад ясла-садок «Казка» розпочав свою діяльність у 1985 році. Побудований він за типовим проектом та розрахований на перебування 140 дітей ясельного та дошкільного віку. На даний час функціонує 4 груп: 1 - ясельного віку та 3 – дошкільного віку, відвідують його 87 вихованців. Режим роботи 9 годин.

09:36 23.05.2019

ЗМАГАННЯ СЕРЕД ШКОЛЯРІВ

ЗМАГАННЯ СЕРЕД ШКОЛЯРІВ

17 травня  на стадіоні ДПТНЗ «Зноб-Новгородський ПАЛ» пройшли змагання з легкої атлетики серед учнів Зноб-Новгородської селищної ради.

09:10 22.05.2019

«ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ ЯК ІННОВАЦІЙНИЙ ІНСТРУМЕНТ ВЗАЄМОДІЇ ВЛАДИ ТА ГРОМАДИ».

«ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ ЯК ІННОВАЦІЙНИЙ ІНСТРУМЕНТ ВЗАЄМОДІЇ ВЛАДИ ТА ГРОМАДИ».

Відділ «Центр надання адміністративних послуг» створено Зноб-Новгородською селищною радою 1 березня 2019 року, з метою забезпечення доступності та спрощення одержання адміністративних послуг 1 березня 2019 року.

10:17 20.05.2019

"Кольоровий символ нації"

"Кольоровий символ нації"

Щорічно у третій четвер травня українці та друзі України в усьому світі відзначають День вишиванки – одне з найбільш самобутніх свят, присвячених розквіту української культури. За традицією, в цей день всі охочі приходять на роботу або навчання у самому пізнаваному елементі українського костюма – у вишиванці. По всьому світу проводяться святкові ходи,  акції та флешмоби в підтримку української культури.

12:59 17.05.2019

І ЗНОВУ ПЕРЕМОГА!

І ЗНОВУ ПЕРЕМОГА!

14 травня збірна команда дівчат Зноб-Новгородського опорного закладу загальної середньої освіти взяла участь в ІІІ етапі чемпіонату України з волейболу «Шкільна волейбольна ліга» серед дівчат в м. Суми.  За результатами напруженої боротьби честь представляти Сумську область на чемпіонаті України одержали наші юні волейболістки, які вибороли І місце перегравши у фіналі Сумський район (с. Черненчина) 2:0.

08:13 15.05.2019

ДЕНЬ МАТЕРІ

ДЕНЬ МАТЕРІ

Мама! Найдорожче слово в світі Де б не був ти, що б ти не робив. Назавжди вона твій шлях освітить Ніжним серцем відданим тобі!

12:41 11.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь