-
-

Новини

Дата: від до Скинути

КОНКУРС «ОЛІМПІЙСЬКЕ ЛЕЛЕЧЕНЯ»

КОНКУРС «ОЛІМПІЙСЬКЕ ЛЕЛЕЧЕНЯ»

16 квітня команда учнів Зноб — Новгородського опорного ЗЗСО взяла участь в обласному зональному етапі конкурсу «Олімпійське лелеченя», що відбувся у Свесі Ямпільського району. Усього змагалося 5 команд у 4 видах змагань: презентація команди, естафета, вікторина, гра волейбол. У нелегкій боротьбі наші учні посіли 3 місце.

16:44 18.04.2019

ГАРНА ТРАДИЦІЯ НАВЕСНІ

ГАРНА ТРАДИЦІЯ НАВЕСНІ

Працівники та діти старшої групи Зноб-Новгородського комунального дошкільного навчального закладу ясла-садок "Казка" започаткували гарну традицію висаджувати зелені насадження навесні, тож 17 квітня було висаджено близько 50 саджанців смородини та аґрусу.

17:10 17.04.2019

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!

18 квітня 2019 року на базі Хильчанської амбулаторії для жителів прилеглих сіл, а саме: Хильчичі, Кривоносівка, Таборище, Боровичі, Журавка та Очкине буде проведений прийом Шосткинських лікарів (лікар УЗД-діагностики, кардіолог, лор та гінеколог).

09:54 16.04.2019

УРОЧИСТИЙ ЗАХІД ДО 80-РІЧЧЯ УТВОРЕННЯ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УРОЧИСТИЙ ЗАХІД ДО 80-РІЧЧЯ УТВОРЕННЯ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

12 квітня у комунальному закладі культури «Зноб-Новгородський Центр культури і дозвілля» відбувся спільний урочистий захід, присвячений 80-річчю утворення Сумської області. Святковий концерт був створений силами художньої самодіяльності районного Будинку культури і КЗК «Зноб-Новгородський ЦКіД».

08:41 16.04.2019

ОБЕРЕЖНО, КЛІЩІ !

ОБЕРЕЖНО, КЛІЩІ !

У весняно-літні дні зростає активність кліщів. Так звані «енцефалітні кліщі» – це кліщі з родини іксодових, що зустрічаються в лісі, на луках, пасовищах території України, а в останні роки перемістились у паркові зони відпочинку міст, сквери.

17:10 08.04.2019

БІЗНЕС-ФОРУМ "ЗНОБ-НОВГОРОДСЬКІ ДИКОРОСИ"

БІЗНЕС-ФОРУМ "ЗНОБ-НОВГОРОДСЬКІ ДИКОРОСИ"

6 квітня 2019 року в приміщенні Зноб-Новгородської селищної ради відбувся бізнес-форум «Зноб-Новгородскі  дикороси», в якому взяли участь дорадник з надання соціально-спрямованих дорадчих послуг з питань маркетингу органічного землеробства та економіки і голова громадської спілки «Органічна Україна. Північ» Андрій Мараховський, експерт з лікарських трав Мирон Пунд, фермер Євген Кузмічов, бізнесмен Олександр Родін та начальник управління економічного розвитку територій, архітектури та житлово-комунального господарства Октябрина Яшкова.

16:09 08.04.2019

УЧАСТЬ УЧНІВ  ЗНОБ-ТРУБЧЕВСЬКОГО НВК  У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ ДИСТАНЦІЙНІЙ ОЛІМПІАДІ  "ВСЕОСВІТА ВЕСНА 2019"

УЧАСТЬ УЧНІВ ЗНОБ-ТРУБЧЕВСЬКОГО НВК У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ ДИСТАНЦІЙНІЙ ОЛІМПІАДІ "ВСЕОСВІТА ВЕСНА 2019"

Учні Зноб-Трубчевського НВК "ЗОШ І-ІІ ступенів – ДНЗ" взяли участь у Всеукраїнській дистанційній олімпіаді "Всеосвіта Весна 2019" та продемонстрували чудові результати, проявили високі інтелектуальні здібності, вміння самостійно мислити та долати труднощі.

10:01 08.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь