-
-

Новини

Дата: від до Скинути

ВІТАЄМО ВОЛЕЙБОЛЬНУ КОМАНДУ ЗНОБ-НОВГОРОДСЬКОГО ОЗЗСО З ПЕРЕМОГОЮ

ВІТАЄМО ВОЛЕЙБОЛЬНУ КОМАНДУ ЗНОБ-НОВГОРОДСЬКОГО ОЗЗСО З ПЕРЕМОГОЮ

23 квітня збірна команда дівчат Зноб-Новгородського опорного закладу загальної середньої освіти взяла участь в обласних зональних змаганнях чемпіонату України з волейболу «Шкільна волейбольна ліга» серед середніх дівчат в м. Шостка, де здобула впевнену перемогу.

16:19 02.05.2019

ЗАХОДИ ДО ДНЯ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

ЗАХОДИ ДО ДНЯ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

26 квітня 1986 року сталась страшна катастрофа в історії людства - вибух реактора на Чорнобильській атомній електростанції. Долі багатьох людей різних професій - цивільних і військових, які стали свідками, учасниками, героями та жертвами Чорнобильської катастрофи, змінилися назавжди. І через 33 роки цей день змушує задуматися про можливі наслідки діяльності людини. З метою вшанування подвигу ліквідаторів, розширення знань молоді про Чорнобильську трагедію, виховування почуття поваги і пам’яті до трагічних сторінок історії України і були присвячені різноманітні заходи, які пройшли в бібліотеках-філіях комунального закладу «Зноб-Новгородська Публічна бібліотека».  Бібліотекарі розповіли відвідувачам про чорний квітневий день, коли стався вибух, про подвиг людей, які ризикуючи собою першими прийняли на себе вогонь атомної катастрофи. Ознайомили з багатоманітною літературою на дану тематику. Велике лихо спіткало нашу землю того далекого 1986 року. Чорнобильська аварія стала для всіх уроком, за який заплачено дорогою ціною. Урятований світ - найкращий пам'ятник тим, хто загинув у чорнобильському пеклі. Серед усіх трагедій, які пережило людство, чорнобильська катастрофа не має аналогів за масштабами рукотворного забруднення екологічної сфери, негативного впливу на здоров’я, психіку людей, їхні соціальні, економічні і побутові умови життя. Пам'ять про трагедію незагоєною раною залишиться в душі нашого народу. Подвиг, який здійснили ліквідатори Чорнобильської АЕС, ніколи не буде забутий.

14:03 26.04.2019

26 КВІТНЯ - ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ ТРАГЕДІЇ

26 КВІТНЯ - ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ ТРАГЕДІЇ

33 роки тому, 26 квітня 1986 року, сталася одна з найбільших трагедій в історії українського народу – аварія на Чорнобильській атомній електростанції. 26 квітня 1986 року – це дата, коли світове співтовариство почуло слово «Чорнобиль», що стало синонімом страшної техногенної катастрофи й величезної екологічної біди світового масштабу. Чорнобильська катастрофа – не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності багатьох тисяч наших земляків. Чорнобиль став символом жертовності в ім’я України, в ім’я мільйонів людей та прийдешніх поколінь.

10:10 26.04.2019

ЩО ПОТРІБНО РОБИТИ НА ЧИСТИЙ ЧЕТВЕР: НАРОДНІ ТРАДИЦІЇ

ЩО ПОТРІБНО РОБИТИ НА ЧИСТИЙ ЧЕТВЕР: НАРОДНІ ТРАДИЦІЇ

Чистий четвер - це четвертий день Страсного тижня і завершальний четвер Великого посту 2019. Він є одним із головних підготовчих днів до святкування світлого Великодня. У 2019 році Чистий четвер випадає на 25 квітня.

11:15 23.04.2019

ПРИЙОМ ЛІКАРЯМИ ШОСТКИНСЬКОЇ ЦРЛ

ПРИЙОМ ЛІКАРЯМИ ШОСТКИНСЬКОЇ ЦРЛ

За ініціативи Зноб-Новгородської селищної ради,  співпраці з Шосткинською центральною районною лікарнею та в рамках функціонування Шосткинського госпітального округу 18 квітня на базі Хильчанської амбулаторії лікарями ЦРЛ (лікар УЗД-діагностики, кардіолог, лор та гінеколог), а також медичною сестрою КНП «Зноб-Новгородська АЗПСМ» з кардіографом відбувся прийом жителів громади.

08:54 19.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь