-
-

Новини

Дата: від до Скинути

ЗУСТРІЧ ПТАХІВ

ЗУСТРІЧ ПТАХІВ

Триває екологічний місячник. У Зноб-Новгородський опорний ЗЗСО завітали працівники національного парку. Гості разом з учнями виготовили шпаківні і розвісили їх на деревах шкільного подвір’я. Сподіваємося, що пташкам будиночки сподобаються.

11:13 05.04.2019

ЕКОЛОГІЧНИЙ ЧЕЛЕНДЖ

ЕКОЛОГІЧНИЙ ЧЕЛЕНДЖ

Екологічний челендж триває! До нього долучилися учні 8 класу Зноб-Новгородської школи. Діти з класним керівником І.І. Данилюк прибрали сміття на березі озера. Таким чином школярі продемонстрували свою свідому природоохоронну позицію. Естафета передається 7 класу.

11:10 05.04.2019

РОЗПОЧАВСЯ ЕКОЛОГІЧНИЙ МІСЯЧНИК

РОЗПОЧАВСЯ ЕКОЛОГІЧНИЙ МІСЯЧНИК

На календарі  квітень. Закінчилися весняні канікули. Настав час приділити увагу рідному селищу – зайнятися благоустроєм території. Учні Зноб-Новгородського опорного ЗЗСО розпочали місячник «Сумська весна – 2019» з прибирання парку,  що знаходиться у центрі селища. До речі, за парком школа доглядає постійно – таке прибирання відбувається щорічно навесні і восени. Учні 5-10 класів дружно попрацювали граблями – прибрали опале листя, сухі гілки, сміття. І вже маємо гарний результат – парк став чистим! Тепер мешканцям селища буде приємно проходити  його доріжками, а також відпочивати там. Не залишилися осторонь й учні початкової ланки. Вони привели в належний стан територію біля «маленької школи».

11:06 05.04.2019

НЕ ПАЛІТЬ!

НЕ ПАЛІТЬ!

Рятувальники нагадують, що легковажне ставлення, примножене на небезпечні для екосистем погодні умови, у більшості випадків може призвести до катастрофічних наслідків. І те, що основною причиною виникнення пожеж на відкритих територіях є саме людський фактор — можна легко підтвердити вражаючими статистичними показниками. За даними Управління ДСНС України у Сумській області лише за перший день квітня вже маємо 681 випадків загорянь на відкритих територіях та у природних екосистемах!

15:27 04.04.2019

З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ДО СІЛ ХИЛЬЧИЧІ, КРИВОНОСІВКА, ЖУРАВКА ТА ОЧКИНЕ

З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ДО СІЛ ХИЛЬЧИЧІ, КРИВОНОСІВКА, ЖУРАВКА ТА ОЧКИНЕ

3 квітня заступник голови селищної ради Микола Жоров, начальник земельно-екологічного відділу Тамара Мацуйова, спеціаліст фінансового відділу, економічного розвитку та інвестицій Тетяна Кошарна та начальний відділу ЦНАП Ольга Шаповалова  перебували з робочим візитом в селах Хильчичі, Кривоносівка, Журавка та Очкине.

08:49 04.04.2019

НЕ ПАЛИ! ВРЯТУЙ!

НЕ ПАЛИ! ВРЯТУЙ!

Шкода від спалювання листя і сухої трави різностороння і має негативні наслідки і для здоров'я людини, і для природи. На превеликий жаль, українці рідко надають цьому ваги.

14:14 02.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь