-
-

Новини

Дата: від до Скинути

ДО ДНЯ ВШАНУВАННЯ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

ДО ДНЯ ВШАНУВАННЯ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

20 лютого вся Україна вшанувала День пам’яті Героїв Небесної Сотні. Цей трагічний день увійшов в історію нашого народу, як символ нескореності та самопожертви кращих синів України. Їх назвали Небесною Сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Полягли за честь, за волю, за право бути УКРАЇНЦЯМИ і за свою Батьківщину. Героїчна Сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності, ставши нашими Ангелами-Охоронцями на небі. 20 лютого 2019 року у Зноб-Трубчевському НВК "ЗОШ І-ІІ ступенів – ДНЗ" пройшла година пам'яті,  присвячена Героям Небесної Сотні під гаслом «У їхніх серцях жила Україна». Підготував і провів захід учитель біології та географії Петро Муравйов. Учні мали можливість вкотре пригадати події зими 2014 року. Петро Іванович запалив свічку пам'яті, яку передавали із рук  у руки всі учні, вчителі та працівники школи, що були присутні на заході. Глядачі слухали вірші під пісню «Пливе кача», короткі біографічні довідки про перших загиблих, переглянули відео про розстріл мирної демонстрації. Учениця 7 класу Анна Ковальова, спільно з учителем початкової школи, Зінаїдою Муравйовою, виконали пісню «Вітер знає…», від слів якої на очі наверталися сльози. Вшанували Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання, віддавши подяку і шану Героям за їхню мужність та відвагу.  Героїчній Сотні була присвячена і пісня «Маки червоні», що прозвучала у виконанні учнів 6 і 7 класів та ведучих заходу – Дяченко М., Шаповалова М. та Радченко Х. На завершення заходу усі присутні виконали Національний Гімн України. Хочеться вірити, що через короткий час на нашій неньці-Україні запанує довгоочікуваний мир, скінчаться всі негаразди, і повернуться спокій і злагода на нашу землю! Адже ми можемо і хочемо бути процвітаючою європейською державою.  Вічна пам’ять  УСІМ  героям, що полягли за неньку-Україну!  Слава Україні! Героям слава!

15:26 21.02.2019

ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО КАНДИДАТУРИ ДЕЛЕГАТУ ДО СКЛАДУ ГОСПІТАЛЬНОЇ РАДИ

ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО КАНДИДАТУРИ ДЕЛЕГАТУ ДО СКЛАДУ ГОСПІТАЛЬНОЇ РАДИ

Зноб-Новгородська селищна рада повідомляє, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30.11.2016 року № 932 «Про затвердження Порядку створення госпітальних округів», розпорядження Кабінету Міністрів України від 16.01.2019 року № 17-р «Про затвердження переліку та складу госпітальних округів Сумської області», наказу Міністерства охорони здоров’я України від 20.02.2017 року №165 «Про затвердження примірного положення про госпітальний округ» пропонується кандидатом до складу Госпітальної ради від Зноб-Новгородської ОТГ – Несмашний Олег Вікторович, заступник голови Зноб-Новгородської селищної ради.

09:41 21.02.2019

В УКРАЇНІ СЬОГОДНІ - ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

В УКРАЇНІ СЬОГОДНІ - ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

День пам’яті Героїв Небесної Сотні відзначається щорічно 20 лютого згідно з Указом Президента від 11 лютого 2015 року № 69/2015 “Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні”.

08:50 20.02.2019

КУБОК З ВОЛЕЙБОЛУ, ПРИСВЯЧЕНИЙ 30 РІЧНИЦІ ВИВЕДЕННЯ ВІЙСЬК З АФГАНІСТАНУ

КУБОК З ВОЛЕЙБОЛУ, ПРИСВЯЧЕНИЙ 30 РІЧНИЦІ ВИВЕДЕННЯ ВІЙСЬК З АФГАНІСТАНУ

З метою популяризації здорового способу життя, розвитку волейболу , розвитку ветеранського руху та патріотичного виховання молоді,  районною спілкою ветеранської організації воїнів- інтернаціоналістів разом з відділом освіти, молоді та спорту Зноб-Новгородської селищної ради 16 лютого 2019 року на базі ДПТНЗ «Зноб-Новгородський ПАЛ» проведено кубок з волейболу, присвячений 30 річниці виведення військ з Афганістану.  Участь у змаганнях взяли 4  команди, а саме   смт.Зноб-Новгородське,  с.Очкине,  с.Журавка, м.Середина-Буда. Змагання проводились по коловій системі. Після запеклої боротьби команди посіли такі місця: 1 місце – смт.Зноб-Новгородське 2 місце – с.Журавка 3 місце – м.Середино-Буда 4 місце – с.Очкине Нагороджували переможців спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Дмитро Гніденко  та голова міської спілки ветеранської організації воїнів-інтернаціоналістів Олександр Шульгін.

12:14 19.02.2019

ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ВОЇНІВ-ІНТЕРНАЦІОНАЛІСТІВ

ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ВОЇНІВ-ІНТЕРНАЦІОНАЛІСТІВ

15 лютого Україна відзначає  День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30 річницю виведення військ з Афганістану. Цей день – нагадування для всіх поколінь українців про взірець мужності, самовідданості, вірності військовому обов’язку, яким стали воїни-інтернаціоналісти.

13:16 15.02.2019

ТАЛАНОВИТІ ПЕДАГОГИ ВИХОВУЮТЬ ТАЛАНОВИТИХ ДІТЕЙ!

ТАЛАНОВИТІ ПЕДАГОГИ ВИХОВУЮТЬ ТАЛАНОВИТИХ ДІТЕЙ!

   Талант і творча обдарованість особистості стають сьогодні запорукою успіху, національного престижу. Обдаровані діти – майбутнє нашої держави, її гордість і честь, її світовий авторитет. Працювати з такими дітьми дуже відповідальна справа.

13:34 12.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь