-
-

Новини

Дата: від до Скинути

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕБ ТА НС

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕБ ТА НС

11 березня в приміщенні селищної ради відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Зноб-Новгородської селищної ради з порядком денним: «Про заходи забезпечення безаварійного пропуску льодоходу, повені та дощових паводків у весняний період 2019 року».

15:46 11.03.2019

ВСЕУКРАЇНСЬКА УКРАЇНОЗНАВЧА ГРА "СОНЯШНИК" У ГОЛУБІВСЬКОМУ НВК

ВСЕУКРАЇНСЬКА УКРАЇНОЗНАВЧА ГРА "СОНЯШНИК" У ГОЛУБІВСЬКОМУ НВК

5  березня 2019 року відбулася 19  Всеукраїнська українознавча гра «Соняшник», основним завданням  якої є формування цікавості до україністики, надзвичайно духовної складової нашого культурного простору.

14:18 06.03.2019

КУБОК ЗНОБ-НОВГОРОДСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ З ФУТЗАЛУ

КУБОК ЗНОБ-НОВГОРОДСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ З ФУТЗАЛУ

Розвиток і популяризація спортивно-масової роботи, організація фізкультурно-оздоровчої та виховної  роботи,  підтримання та зміцнення здоров’я населення, залучення його до систематичних занять спортом – такі завдання ставить перед собою відділ освіти, молоді та спорту Зноб-Новгородської селищної ради. З цією метою проводиться ряд змагань, покликаних залучити до заняття спортом не тільки школярів та молодих людей, але й більш доросле населення.

10:41 05.03.2019

ЗМАГАННЯ З НАСТІЛЬНОГО ТЕНІСУ

ЗМАГАННЯ З НАСТІЛЬНОГО ТЕНІСУ

   З метою підвищення рівня організації спортивної та фізкультурно-оздоровчої роботи в навчальних закладах  01 березня 2019 року  на базі ДПТНЗ «Зноб-Новгородський ПАЛ»  відбулися    змагання з настільного тенісу серед школярів Зноб-Новгородської селищної ради. Змагання проводились командні (2 дівчини та 2 юнаки). Всі зустрічі мали гострий та безкомпромісний характер, де юні спортсмени показували  дуже пристойну гру.            

10:40 05.03.2019

УРЯД РОЗШИРИВ НАПРЯМИ ПІДТРИМКИ ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ

УРЯД РОЗШИРИВ НАПРЯМИ ПІДТРИМКИ ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ

З метою спрощення доступу фермерських господарств та молодих фермерів  і сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів до державних фінансових ресурсів постановою Кабінету Міністрів України від 30 січня  2019 року №126 «Про внесення зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання фінансової підтримки розвитку фермерських господарств» Уряд доповнив діючий Порядок новими напрямами та удосконалив механізми державної підтримки фермерів і сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів (далі – кооперативи), а саме:

12:53 28.02.2019

НАМ ВАЖЛИВА ВАША ДУМКА

НАМ ВАЖЛИВА ВАША ДУМКА

 У грудні минулого року селищною радою було придбано дитячий майданчик. На весні поточного року планується його встановити в смт. Зноб-Новгородське.

16:51 26.02.2019

ЗВЕРТАЄМОСЬ ДО ВСІХ ГРОМАДЯН

ЗВЕРТАЄМОСЬ ДО ВСІХ ГРОМАДЯН

Зноб-Новгородська ОТГ має намір підготувати промо-ролік про нашу громаду, а тому звертаємось до всіх громадян, які мають свою думку та пропозицію допомогти у його створенні.

16:49 26.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь