-
-

Новини

Дата: від до Скинути

ЧИМ ЖИВЕ МОЛОДЬ

ЧИМ ЖИВЕ МОЛОДЬ

Сьогодні надзвичайно актуальним є патріотичне виховання підростаючого покоління. В сучасних умовах це чи не найважливіше завдання держави – не втратити майбутніх патріотів України.

12:47 17.12.2018

ДО ДНЯ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

ДО ДНЯ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Місцеве самоврядування – це найбільш наближена до людей ланка влади. Саме до представників місцевого самоврядування, йдуть люди зі своїми проблемами, надіями та сподіваннями. І саме від їхнього професіоналізму, досвіду, компетенції та відповідальності залежить добробут та майбутнє кожної територіальної громади.

14:54 10.12.2018

КОНЦЕРТ ДРУЖБІВСЬКОГО МІСЬКОГО ПАЛАЦУ КУЛЬТУРИ

КОНЦЕРТ ДРУЖБІВСЬКОГО МІСЬКОГО ПАЛАЦУ КУЛЬТУРИ

7 грудня у Центрі культури Зноб-Новгородської селищної ради по запрошенню голови Петра ГОНЧАРОВА і при підтримці голови Дружбівської міської ради Євгена ХАРИТОНОВА у рамках співпраці і дружніх відносин відбувся концерт Дружбівського міського Палацу культури.

14:45 10.12.2018

НА ГОСТИНИ ДО ХИЛЬЧИЦЬКОГО НВК

НА ГОСТИНИ ДО ХИЛЬЧИЦЬКОГО НВК

           05 грудня 2018 року гостинно приймав гостей Хильчицький навчально-виховний комплекс «загальноосвітня школа І –ІІІ ст. – дошкільний навчальний заклад». Там відбулося засідання круглого столу вихователів  закладів дошкільної освіти з теми «Значення ігрової діяльності у розвитку  зв‘язного мовлення дитини дошкільного віку».

08:12 10.12.2018

ПАТРІОТИЧНІ ЗАХОДИ ДО  ДНЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

ПАТРІОТИЧНІ ЗАХОДИ ДО  ДНЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

        У період із 03 по 06 грудня 2018 року  закладами загальної середньої освіти Зноб-Новгородської селищної ради  були  проведені  патріотичні заходи під гаслом «Дякуємо захисникам» до Дня Збройних сил України.

14:17 07.12.2018

КЕРІВНИКИ СУМЩИНИ ЗВЕРНУЛИСЯ ДО ІНВЕСТОРІВ ОБЛАСТІ

КЕРІВНИКИ СУМЩИНИ ЗВЕРНУЛИСЯ ДО ІНВЕСТОРІВ ОБЛАСТІ

З метою зменшення занепокоєння інвесторів щодо їх подальшої діяльності на території Сумщини в умовах правового режиму воєнного стану голова облдержадміністрації Микола КЛОЧКО та голова обласної ради Володимир ТОКАР звернулися до них із запевненням, що введення воєнного стану має тимчасовий характер і жодним чином не вплине на їх діяльність.

11:48 04.12.2018

«ВІД ЩИРОГО СЕРЦЯ БАЖАЙМО ДОБРОТИ!»

«ВІД ЩИРОГО СЕРЦЯ БАЖАЙМО ДОБРОТИ!»

Щороку 3 грудня у світі відзначається Міжнародний День інвалідів, який проголошено Генеральною Асамблеєю ООН у 1992 році. Відзначення цієї дати спрямоване на нагадування людству про гуманність і милосердя, про обов’язок суспільства перед такими людьми, про те, що вони потребують захисту і підтримки.

16:35 03.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь