-
-

Новини

Дата: від до Скинути

ЗНОБ-НОВГОРОДСЬКА ОТГ ОТРИМАЛА ЗЕМЛІ У КОМУНАЛЬНУ ВЛАСНІСТЬ

ЗНОБ-НОВГОРОДСЬКА ОТГ ОТРИМАЛА ЗЕМЛІ У КОМУНАЛЬНУ ВЛАСНІСТЬ

22 грудня 2018 року на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 31.01.2018 № 60 «Питання передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність об’єднаних територіальних громад» відбулось  урочисте підписання актів прийому-передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність об’єднаним територіальним громадам Сумської області.

09:17 02.01.2019

НОВОРІЧНЕ СВЯТО ДЛЯ ДІТЕЙ

НОВОРІЧНЕ СВЯТО ДЛЯ ДІТЕЙ

За фінансової підтримки ПП Євгена БУДНІКА 23 грудня в КЗК «Зноб-Новгородський Центр культури і дозвілля» відбулося музично-розважальне шоу для дітей, в ході якого було розроблено дві програми: для малечі з 3 і до 6 років «Хрюсли Мюсли» та з 7 до 12 років «Новый год на носу».  Діти мали можливість поринути у казковий світ гри разом з сучасними персонажами: свинка Пепа, лялька Лол, Фьеки, і звичайно ж, Дід Мороз та Снігуронька. Також в холі БК можна було придбати іграшки, солодку вату, попкорн або розмалювати обличчя різними візерунками. На обох програмах діти отримали неймовірні враження.  Велике дякую Наталії та Ростиславу ОБУХОВСЬКИМ, за те що зібрали таку професійну команду, приїхали і подарувати нашим дітям справжнє новорічне свято! Ми вітаємо всіх з Наступаючим Новим роком! Бажаємо, щоб іскристий настрій супроводжував вас цілий рік, щоб прекрасні люди і добрі друзі були поруч. Нехай збудуться найбажаніші мрії, відбудуться несподівані і радісні події, а життя наповниться любов'ю, добротою, світлом!

13:09 26.12.2018

РОБИ ДОБРО! НА РАДІСТЬ ДІТЯМ !!!

РОБИ ДОБРО! НА РАДІСТЬ ДІТЯМ !!!

Коли рік підходить до свого фінішу, а календар стає тонким, нам всім, і дорослим, і дітям, хочеться дива. Адже новорічні свята - це очікування нового, кращого, чудес, веселощів, подарунків. Особливо чекають і мріють про все це діти. І від нас, дорослих, залежить віра в чудеса. За свій педагогічний і батьківський досвід я це знаю точно.

15:11 21.12.2018

ЧИ БУДУТЬ ПОСЛУГИ СІМЕЙНИХ ЛІКАРІВ, ТЕРАПЕВТІВ І ПЕДІАТРІВ БЕЗОПЛАТНІ З 2019 РОКУ?

ЧИ БУДУТЬ ПОСЛУГИ СІМЕЙНИХ ЛІКАРІВ, ТЕРАПЕВТІВ І ПЕДІАТРІВ БЕЗОПЛАТНІ З 2019 РОКУ?

Кожен другий українець обрав лікаря. Але лишаються міфи про підписання декларацій із сімейними лікарями, терапевтами і педіатрами та первинну медичну допомогу. Відповідаємо на головні питання та спростовуємо неправдиву інформацію.

14:02 19.12.2018

УРЯД ЗАТВЕРДИВ ТАРИФИ НСЗУ ДЛЯ МЕДЗАКЛАДІВ «ПЕРВИНКИ» НА 2019 РІК

УРЯД ЗАТВЕРДИВ ТАРИФИ НСЗУ ДЛЯ МЕДЗАКЛАДІВ «ПЕРВИНКИ» НА 2019 РІК

Базовий тариф Національної служби здоров’я України на оплату послуг первинної медичної допомоги на 2019 рік складатиме 370 грн/рік на людину, також будуть застосовуватися вікові коефіцієнти. Відповідну постанову ухвалено на засіданні Уряду 18 грудня 2018 року.

13:54 19.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь