-
-

Новини

Дата: від до Скинути

ПРЕДСТАВНИКІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ ГРОМАДИ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ ДНЕМ

ПРЕДСТАВНИКІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ ГРОМАДИ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ ДНЕМ

Традиційно в першу неділю листопада держава і суспільство вітають працівників, які стоять на захисті прав і свобод соціально незахищених верств населення. Це свято є свідченням високої оцінки ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати та безпеки праці, трудових відносин. Турбота про людей є головним завданням у діяльності працівників соціальної сфери. Вони дарують людям надію на краще, вчасно подають руку допомоги тим, хто цього потребує.

13:46 02.11.2018

СЕМІНАР-НАВЧАННЯ НА ТЕМУ “ПРОГРАМНО-ЦІЛЬОВИЙ МЕТОД БЮДЖЕТУВАННЯ НА МІСЦЕВОМУ   РІВНІ”

СЕМІНАР-НАВЧАННЯ НА ТЕМУ “ПРОГРАМНО-ЦІЛЬОВИЙ МЕТОД БЮДЖЕТУВАННЯ НА МІСЦЕВОМУ   РІВНІ”

31 жовтня 2018 року начальник фінансового відділу Зноб-Новгородської селищної ради Леонід Сотніков провів семінар-навчання з питань середньострокового планування та запровадження програмно-цільового методу бюджетування на місцевому рівні для керівників структурних підрозділів, бухгалтерів селищної ради та комунальних закладів.

11:38 01.11.2018

ВІТАЄМО УЧНІВ З ПРИЗОВИМИ МІСЦЯМИ У СПАРТАКІАДІ ДОПРИЗОВНОЇ МОЛОДІ

ВІТАЄМО УЧНІВ З ПРИЗОВИМИ МІСЦЯМИ У СПАРТАКІАДІ ДОПРИЗОВНОЇ МОЛОДІ

30 жовтня 2018 року в м. Середина-Буда відбулася районна спартакіада допризовної молоді, основними завданнями якої є формування та пропаганда здорового способу життя, виховання моральної стійкості, почуття патріотизму, національної свідомості, психологічної та фізичної готовності юнаків до виконання громадянського та конституційного обов’язку щодо захисту національних інтересів держави. Спартакіада серед допризовної молоді передбачала виконання вправ з чотирьох обов’язкових дисциплін (стрільба, підтягування, метання гранати, та біг 100м).

09:45 31.10.2018

«ЛЮДИ ДОПОМАГАЮТЬ ЛЮДЯМ» – БЛАГОДІЙНА ПЛАТФОРМА ДЛЯ ДОПОМОГИ РОДИНАМ ЗАГИБЛИХ УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ

«ЛЮДИ ДОПОМАГАЮТЬ ЛЮДЯМ» – БЛАГОДІЙНА ПЛАТФОРМА ДЛЯ ДОПОМОГИ РОДИНАМ ЗАГИБЛИХ УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ

Благодійна громадська інтернет-платформа «Люди допомагають людям» – це проект, який виник ще навесні 2015 року. Його мета – надавати адресну допомогу родинам загиблих у період подій Революції Гідності та під час бойових дій на Сході нашої держави. Особливість платформи «Люди допомагають людям» полягає в тому, що це перший в Україні абсолютно прозорий проект благодійної допомоги. У громадської організації немає ніякого фонду або посередницьких рахунків, гроші перераховуються напряму від людини, яка хоче допомогти, на особистий рахунок родини. На сайті є можливість перерахувати гроші з будь-якої точки земної кулі на користь обраної сім’ї або допомогти усім сім’ям відразу. У цьому випадку програма ділить суму платежу особи на рівні частини між усіма сім’ями.

09:21 31.10.2018

ДО УВАГИ ЮРИДИЧНИХ ОСІБ – СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ

ДО УВАГИ ЮРИДИЧНИХ ОСІБ – СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ

Відділ з юридичних питань та державної реєстрації Зноб-Новгородської селищної ради  інформує, що 24.09.2018 набрав чинності Наказ Міністерства юстиції України "Про внесення змін до деяких форм заяв у сфері державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань" №2824/5 (далі – Наказ), яким внесено зміни до Наказу Міністерства юстиції України від 18 листопада 2016 року № 3268/5 "Про затвердження форм заяв у сфері державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань".

09:04 31.10.2018

КЛАСНІ КЕРІВНИКИ ТА ПРАКТИЧНІ ПСИХОЛОГИ ГОВОРИЛИ ПРО ГОЛОВНЕ…

КЛАСНІ КЕРІВНИКИ ТА ПРАКТИЧНІ ПСИХОЛОГИ ГОВОРИЛИ ПРО ГОЛОВНЕ…

       29 жовтня 2018 року класні керівники та працівники  психологічної служби ЗЗСО Зноб-Новгородської селищної ради на базі Зноб-Новгородського опорного ЗЗСО  провели  семінар  з питань національно-патріотичного виховання підростаючого покоління та  проявів булінгу  серед школярів.

10:55 30.10.2018

ДЕНЬ ВИЗВОЛЕННЯ УКРАЇНИ ВІД ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ

ДЕНЬ ВИЗВОЛЕННЯ УКРАЇНИ ВІД ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ

Друга світова війна принесла із собою таку безліч трагедій, віроломства і зруйнованих доль, що до цих пір все людство із сумом і гіркотою згадує про ті далекі події, які торкнулися практично всіх на нашій спільній землі. У нашому календарі є чимало дат, які нагадують нам про ті далекі роки. Кожне наше село,  місто чи містечко  мають пам’ять про цю страшну війну. День визволення України від фашистських загарбників відзначається 28-го жовтня щорічно. Тож сьогодні  ЗЗСО   нашої громади  відзначають 73 річницю вигнання нацистів із України.

14:34 26.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь