A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

ЮСТИЦІЯ СУМЩИНИ

СУМЧАНИ СВЯТКУЮТЬ ДІАМАНТОВЕ ВЕСІЛЛЯ

Як бути разом з коханою людиною більшу частину всього свого життя, чудово розуміють Алім Єпифанович та Валентина Тимофіївна, які сьогодні відзначають 60-річчя подружнього життя.

09:35:59 11.02.2019

БАТЬКІВСЬКА ЛЮБОВ РОЗМІРОМ У 120 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ

Батькам, які самостійно не усвідомлюють своєї відповідальності перед дітьми, державні органи в особі юстиції, завдяки закону #ЧужихДітейНеБуває, нагадають про обов’язок піклуватися про власних нащадків.

10:33:47 07.02.2019

ТОРГІВЛЯ ЛЮДЬМИ – АПЕНДИКС СУЧАСНОГО СУСПІЛЬСТВА

Фахівці юстиції Сумщини, активно реалізуючи загальнонаціональний правопросвітницький проект Міністерства юстиції «Я МАЮ ПРАВО!», продовжують навчати молодь протидіяти ганебному явищу сучасності - торгівлі людьми.

13:58:32 04.02.2019

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРИПИНЕННЯ ВЕДЕННЯ ЄДИНОГО ДЕРЖАВНОГО РЕЄСТРУ ОСІБ, ЯКІ ВЧИНИЛИ КОРУПЦІЙНІ ПРАВОПОРУШЕННЯ

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року № 171на Міністерство юстиції України було покладено повноваження щодо продовження забезпечення ведення Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення, та надання інформації з нього згідно з Порядком проведення спеціальної перевірки стосовно осіб, які претендують на зайняття посад, які передбачають зайняття відповідального або особливо відповідального становища, та посад з підвищеним корупційним ризиком, затвердженим цією постановою.

13:55:47 04.02.2019

ДОПОМОГА У ПОШУКАХ РОБОТИ НЕПРАЦЮЮЧИМ НЕПЛАТНИКАМ АЛІМЕНТІВ

До надання допомоги у пошуках роботи непрацюючим громадянам долучилася і юстиція Сумщини. Фахівцями, в рамках загальнонаціонального право?просвітницького проекту Міністерства юстиції «Я МАЮ ПРАВО?!», було поведено інформаційний семінар для осіб, які перебувають на обліку в Сумському міському центрі зайнятості.

11:34:15 31.01.2019

МЕМОРАНДУМИ, ЯКІ ЗАБЕЗПЕЧАТЬ ПОКРАЩЕННЯ СИТУАЦІЇ  ЗІ СПЛАТИ АЛІМЕНТІВ БОРЖНИКАМИ

Напередодні Мін'юст розпочав наступний етап кампанії зі стягнення заборгованості  зі сплати аліментів. Мова йде про підписання меморандумів щодо співробітництва з Державною службою зайнятості та Державною службою України з питань праці. Завдяки цим крокам з’являться нові інструменти для можливостей отримання офіційних доходів батьків, що в подальшому призведе до погашення аліментних боргів.

15:01:07 30.01.2019

СКАЖИ «ТАК»! У ДЕНЬ ВСІХ ЗАКОХАНИХ

Незабаром 14 лютого - День Святого Валентина – день, коли люди відкрито говорять про найпрекрасніше у світі почуття – кохання. За допомогою проекту Міністерства юстиції України «Кохання поза часом 2019» в цей день всі закохані, навіть вночі, зможуть подати до визначених відділів державної реєстрації заяву про державну реєстрацію шлюбу та зареєструвати шлюб, якщо він призначений у вищевказаний день. Запрошуємо бажаючих в День закоханих подати заяву про державну реєстрацію шлюбу, зареєструвати шлюб, відсвяткувати ювілей весілля чи заручини до наступних відділів державної реєстрації актів цивільного стану Сумської області:

16:36:23 28.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь